Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

... όλοι το κορόιδο για τη "ναυαρχίδα" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Τα "παίρνουν" και τεχνικοί Τύπου από τον Σκαναβή;
Μαύρα, μπόνους
και τώρα απολύσεις
στον "Ελεύθερο Τύπο"

Συνεχίζονται τα εργοδοτικά αίσχη στην εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" όπου ακόμη δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος για τα σκανδαλώδη μπόνους προς τους... ημετέρους εργοδοτικούς.

Ο λόγος για την ομάδα των περίπου είκοσι ατόμων, που αμείβονται με «μαύρα», «έξτρα» και «μπόνους» τα οποία προστίθενται στις μισθοδοσίες και σε κάποιες περιπτώσεις υπερτριπλασιάζουν τους μισθούς τους!

Στην ομάδα αυτή περιλαμβάνονται διευθυντικά στελέχη, αρχισυντάκτες, στελέχη εμπορικού, κάποιοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, αλλά και οι ιδιοκτήτες του «Ελεύθερου Τύπου», που απολαμβάνουν κανονική ασφάλιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στον ΕΔΟΕΑΠ! 

Παρά τις προειδοποιήσεις της ΕΣΗΕΑ για την περίφημη αυτή λίστα ο εκδότης του "Ελεύθερου
Τύπου" Αλέξης Σκαναβής ζητά εδώ και τώρα απολύσεις.Το μπλογκ greektv γράφει συγκεκριμένα:
Δεν φαίνεται να τον ένοιαξαν πολύ τον Σκαναβή οι προειδοποιήσεις της ΕΣΗΕΑ για την μισθολογική τακτική του. Κι ας έχει στα χέρια της η ΕΣΗΕΑ την λίστα των μπόνους σε ορισμένους μόνο. Ο εκδότης ζητά εδώ και τώρα 3 απολύσεις από το τμήμα της διόρθωσης και άλλες τόσες από τους τεχνικούς. Με το δίλημμα ή υπογράφετε τώρα με 800 ευρώ μισθό και παίρνετε άλλα 100-200 ευρώ μαύρα (μπαίνετε δηλαδή στη λίστα) ή απολύεστε!

Προφανώς και θα υπάρξει αντίδραση των σωματείων. Έτσι τουλάχιστον είχαν υποσχεθεί. Για τους εργαζόμενους συνεχίζει να ισχύει το κλίμα τρομοκρατίας...
---
πηγή: http://zoornalistas.blogspot.gr/
---
*

6 σχόλια:

  1. Μα τι ερώτηση είν' αυτή, αν τα παίρνουν και τεχνικοί τύπου από τον Σκαναβή (και όχι μόνο)! Για ρωτήστε πρώτο-πρώτο τον πρόεδρό σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν θα λεμε τετοια πραγματα να εχουμε και τα @@ να βαζουμε το ονοματακι μας ανωνυμε

      Διαγραφή
    2. Αντί να κοιτάς το δάσος, εσύ κοιτάς το δάχτυλο!

      Διαγραφή
  2. Οταν τα έλεγαν κάποιοι στις συνελεύσεις, κάποιοι άλλοι ειδικοί του γλειψίματος κορόιδευαν! Ντροπή!!!!!!!!! Γαλέρα την κατάντησαν την εφημερίδα, τα κορόιδα να δουλεύουν για κάποιους που τους βολεύει αυτή η κατάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ανώνυμος 11:51 π.μ. - ... εδώ που είναι τα πράγματα, να λέμε ονόματα και διευθύνσεις ... κάνει καλό ...

      Διαγραφή