Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

... μ' ένα τηλεφώνημα αλλάζει νόμος !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

@ Όσοι πέφτουν από τα σύννεφα για την καταγγελία Δραγασάκη, ας ρωτήσουν τους διαφημιστές.

@ Μέχρι και τις αρχές Αυγούστου απολάμβαναν επιστροφές 9,9% και παραπάνω.

@ Μέσα σε μια νύχτα οι ιδιοκτήτες των καναλιών σε συνεργασία με τους διαφημιζόμενους, την κατήργησαν σε τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο για τον αντικαρκινικό νοσοκομείο “Άγιοι Ανάργυροι”.

@ Μετά οι διαφημιστές συναντήθηκαν με το Δημήτρη Σταμάτη, όπως είπαν οι ίδιοι και πέτυχαν να παραμείνουν οι “επιστροφές” στο 4% – ως αμοιβή- και μια παράταση της εφαρμογής του νόμου ως τον Ιούλιο του 2015.

@ Να μην θυμηθούμε και πως οι επιχειρηματίες “πάγωσαν” τη μνημονιακή υποχρέωση για τον ειδικό φόρο τηλεόρασης, από το ..2010.

@ Αλλά και η άλλη πλευρά, πρέπει να δίνει το παράδειγμα. Να τηρεί τις Συλλογικές Συμβάσεις και να πληρώνει τους εργαζόμενους.
---
---
*

1 σχόλιο:

  1. OΣΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ.ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΒΟΥΪΞΕΙ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ,ΚΟΥΡΗΣ,ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΣ.ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ.ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή