Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

... ο "Ανάποδος" και τα 100 χρόνια ΕΣΗΕΑ ...

*
Ανάποδες στροφές
***
*


Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο
Άλλος για τη Φιέστα;

Πού αλλού; Στην ΕΣΗΕΑ της κυρίας Αντωνιάδου
Η Πρόεδρος με τους δύο παρατρεχάμενους, τον Διόγο και τον Κοτταρίδη, με την αμέριστη συμπαράσταση της Μαριλένας Κατσίμη της "Συσπείρωσης", και τους δύο του Δ.Σ. της παράταξης Σόμπολου, την Γυπάκη και τον Κυρίτση, προσπαθούσαν την περασμένη Τρίτη για τρεις ολόκληρες ώρες να περάσουν τα αδιανόητα χωρίς να τα καταφέρουν τελικά.

Να βάλουν κάμερες και σεκιουριτάδες μέσα στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ το οποίο την ερχόμενη Κυριακή,  με αφορμή την έναρξη της περιβόητης έκθεσης,  θα γεμίσει από ασφαλίτες και μπάτσους μια που θα εμφανισθεί ο γέρων Παπούλιας που πέτυχε η κυρία Αντωνιάδου να φέρει για να εγκαινιάσει την έκθεση.

Καλά, εσείς εκεί στην Κουμουνδούρου σύντροφοι,  δεν παίρνετε είδηση από τα καμώματα της παράταξής σας;

Μπορεί ο Τρίμης λόγω οικογενειακού προβλήματος να μην ήταν στο Συμβούλιο και ο Γιουκάκης να απείχε της ψηφοφορίας,  αλλά αυτή η κυρία Κατσίμη, τι ρόλο παίζει τελικά;

Οχι απλά στηρίζει την Αντωνιάδου στις φιέστες και τον κυβερνητικό συνδικαλισμό, αλλά έχει ξεχάσει και την πολιτική της ταυτότητα στο ...Μαξίμου.

Οι μοναδικοί που όρθωσαν το ανάστημά τους στις αυθαιρεσίες της Αντωνιάδου και στο κατρακύλισμά της στην κυβερνητική νομενκλατούρα ήταν η γνωστή τριάδα, Νταουντάκη, Τσαλαπάτης και Φιλιππάκης, που έκαναν σκόνη όχι μόνο την Αντωνιάδου αλλά και την Πετραλιά, τον Γκιώνη και τον ευτραφή Καμπουρίδη.

Η Αντωνιάδου, χωρίς να το γνωρίζει κανείς, είχε κάνει παραγγελίες σε κάμερες για να μπουν στον τρίτο και πρώτο όροφο για να καταγράφουν όλους όσοι έμπαιναν μέσα στην έκθεση. Φυσικά αυτό αποτελεί παραβίαση των προσωπικών δεδομένων.

Και σαν να μην έφτανε αυτό έδωσε εντολές στο παλικάρι της, τον Μπούση, να φέρει τις κάμερες παρά το ότι δεν αποφάσισε κάτι τέτοιο το Διοικητικό Συμβούλιο.

Μετά από πολύ φασαρία απορρίφθηκαν οι κάμερες και αποφάσισε η Αντωνιάδου και οι παρατρεχάμενοί της να αυξηθεί ο αριθμός των σεκιουριτάδων που θα φυλάνε για 1,5 μήνα το κτίριο της ΕΣΗΕΑ στον πρώτο και τρίτο όροφο.

Ετσι μέχρι το τέλος του Γενάρη του 2015 τα πάντα στην Ένωση θα νεκρώσουν, μια που οι συνάδελφοι δεν θα μπορούν να κάνουν συνέλευση, για να κάνει το κομμάτι της η Αντωνιάδου και να βραβευθούν οι εν ζωή πρόεδροι της Ένωσης, όπως ο Τρίμης, ο Μανωλάκος, ο Κιάος.

Ο κλάδος, όπως πολύ σωστά γράφει η καλή συναδέλφισσα, Πόπη Χριστοδουλίδου, ματώνει. Οι συνάδελφοι πεινάνε, δεν έχουν να θρέψουν τα παιδιά τους, δουλεύουν με 300 ή το πολύ 500 ευρώ, ενώ όσοι αμείβονται με κάποια χρήματα παραπάνω τρέμουν μην χάσουν το μεροκάματό τους.


Η κυρία Αντωνιάδου όμως στην κοσμάρα της. Ένα μήνα τώρα η Ένωση πληρώνει συνεργεία και αλλάζουν μάρμαρα, ξύνουν τοίχους και βάφουν ντουβάρια, κρεμάνε πανό, γυαλίζουν μάρμαρα και δάπεδα και φυσικά χωρίς αποφάσεις του Συμβουλίου, πληρώνει το Σωματείο και χαρατσώνονται οι συνάδελφοι.

Ολα αυτά βέβαια για την αυτοπροβολή της κυρίας Αντωνιάδου με την ανοχή του Μαξίμου, των εργοδοτών και φυσικά τις ευλογίες της Εκκλησίας.

Α, όλα κι όλα. Η κυρία πρόεδρος είναι θρησκευόμενο άτομο. Νηστεύει, εκκλησιάζεται μετά αρτοκλασίας, αλλά οι φιέστες και οι φιοριτούρες είναι στο αίμα της.

Βέβαια, κυρία πρόεδρέ μου, είπαν ότι ούτε συζήτηση για να υπογράψετε το κείμενο συμπαράστασης για τον Νίκο Ρωμανό που βγήκε πριν από λίγες μέρες. Κατά τ΄ άλλα η θρησκεία θρησκεία.

Συνάδελφοι, ίσως να είναι η μεγάλη μας ευκαιρία την ερχόμενη Κυριακή. Η κυρία Αντωνιάδου για να έχει καλυμμένα τα οπίσθιά της κάλεσε και όλα τα κόμματα.
Σκεφτόταν, μου είπαν, να καλέσει και τον Μπαλτάκο, το φίλο της, αλλά αυτός πλέον σοβαρός, της το αρνήθηκε.

Αν εμφανιστούν εκπρόσωποι των κομμάτων θα πέσει πολύ γέλιο.

Η μνημονιακή Πρόεδρος, η αγαπημένη του Ψυχάρη και του Μπόμπολα, καλεί ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ (ο Διόγος την κοπάνησε και από εκεί) και φυσικά την Ακροποταμιά του Σταύρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγετε ότι πείστηκε από τον Τρίμη να εμφανιστεί, μια που ο πρώην Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ θα βραβευθεί...

Θα πέσει πολύ γέλιο και προβλέπω ότι οι ΜΑΤατζήδες θα δουλέψουν υπερωτιακά...

Κυρία Αντωνιάδου, μόνο μια παραίτηση σε σώζει !
Πιράνχας
---
πηγή: http://www.anapodos.com/
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου