Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

... "σκανάροντας" τα ΜΜΕ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

@ Το MEGA χθες έδειξε, με την κάλυψη της σκληρής περιπέτειας των επιβατών στο “Norman Atlantic” πως διαθέτει ακόμη καλά αντανακλαστικά. Και πως αν αποφασίσει να λειτουργεί περισσότερο με τα γεγονότα και λιγότερο με τους φωτεινούς “παντογνώστες” της ενημέρωσης, μπορεί να έχει αποτέλεσμα

@ Σήμερα το πρωί ξημέρωσε και το MEGA είχε ξαναγίνει το ίδιο. Ένα καφενείο συζητήσεων με Βορίδη και λοιπές πατριωτικές δυνάμεις.

@ Ο ΣΚΑΪ, μετά τη “σοφή” επιλογή να απολύσει τον Κώστα Αλατζά, επιχείρησε να καλύψει το συμβάν, χωρίς να διαθέτει συντάκτη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας! Αλλά, αν υπάρχει αποτελεσματικότητα στο …excel, ποιος δίνει σημασία σε άλλες λεπτομέρειες, όπως η ενημέρωση σε ένα κατά βάση ενημερωτικό σταθμό!

@ Υπάρχει και η επιλογή του “Dancing with the stars”. Στον ΑΝΤ1 “είδηση” είναι η "καταστροφή που θα επέλθει, αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση".

@ Στην Ιταλία, η RAI έχει κανάλι με 24ωρο ενημερωτικό κανάλι. Και στην Ελλάδα, μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ, η ΝΕΡΙΤ διαθέτει κανάλι με επαναλήψεις αθλητικών γεγονότων.

@ Στο Κόκκινο δεν είχαν διαβάσει τίποτα, ούτε για τα scanners που κουβαλούν οι εργαζόμενοι, ούτε καν για την υπόθεση Άκη Τσοχατζόπουλου.

@ Είναι και η πρώην διευθύντρια προγράμματος της ΕΡΑ (εποχής Παναγόπουλου) που ασχολείται στη Σταδίου, οπότε που θα έκανε την εκδήλωση ο σταθμός; Στο “Βιβλιοπωλείο των συναδέλφων” στα Εξάρχεια;

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου