Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

... γιατί στο "Βήμα" δεν διαβάζουν τα "Νέα"; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Οι γραφίστες του Ποταμιού, ίσως πρέπει να ξαναδούν τις αφίσες του Σταύρου Θεοδωράκη, με φωτογραφία σε κύκλο, μέσα σε 3 χρώματα, κόκκινο, μαύρο και λευκό. Και να αναζητήσουν ορισμένες από τις αφίσες του Χίτλερ στη Ναζιστική Γερμανία.

@ Μετά το Ρένο Χαραλαμπίδη, ποιος πολιτευτής της ΝΔ, έχει σειρά για τη ΝΕΡΙΤ;

@ "Πόλος έλξης" ο Alpha. Να μην ξεχνιόμαστε.

@ Η BlackRock, η εταιρεία που μας είχε πει πως η Ελλάδα κινδυνεύει με χρεοκοπία πιέζει για να κατασκευάσει, μια θυγατρική της, ένα εμπορικό κέντρο, το “Academy Gardens” στην Ακαδημία Πλάτωνος.

@ Για την εμπλεκόμενη εταιρεία, τα “Νέα” είχαν αποκαλύψει μέσω των “LuxLeaks” πως έχει δημιουργήσει στο Λουξεμβούργο τη μέθοδο της  “διπλής μή φορολόγησης” στην ιστορίας της υπόθεσης του “Academy Gardens”.

@ Ε, λοιπόν χθες το “Βήμα” ανακάλυψε πως η εταιρεία έχει επενδύσει 126 εκατ. ευρώ “σε αγορές γης και φορολογικές υποχρεώσεις”, χωρίς να αναφέρει το παραμικρό για τις αποκαλύψεις των LuxLeaks στα … "Νέα", ούτε φυσικά τη σχετική ερώτηση των βουλευτών του  ΣΥΡΙΖΑ για το καθεστώς φορολόγησης της εταιρείας.

@ Γιατί; Δεν διαβάζουν τα “Νέα” στο “Βήμα”, ή δεν την θεωρούν αξιόπιστη εφημερίδα;

@ Τα δε επιχειρήματα της εταιρείας στο “ρεπορτάζ” είχαν καταγραφεί πριν από 10 μέρες στο www.capital.gr , πριν το ολοσέλιδο ρεπορτάζ του “Βήματος”. Πάλι, χωρίς καμία αναφορά στα “LuxLeaks”, περιέργως.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου