Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

... ο Sentra FM φεύγει για να... έρθει !..

*
***
*

Ο Sentra FM φεύγει (την Κυριακή),
ο νέος σταθμός έρχεται (τον Ιανουάριο)

Από τη Δευτέρα θα ακούγεται μουσική στη συχνότητα 103,3 - Με τη νέα ονομασία ο σταθμός θα εκπέμψει το αθλητικό πρόγραμμά του στα μέσα του επόμενου μήνα

Ο Sentra fm, με την μορφή που τον γνωρίζαμε από το 2008, και με τη σημερινή του ονομασία, θα πάψει να υπάρχει από το βράδυ της Κυριακής. Χθες, Πέμπτη, «κλείδωσε» η απόφαση για την έναρξη της λειτουργίας του με τη νέα μορφή, η οποία υπολογίζεται να βγει στον αέρα τον νέο χρόνο και πιθανότατα όχι πριν από τη 15η Ιανουαρίου. Η απόφαση για τη διακοπή λειτουργίας τού σταθμού ως Sentra fm ανακοινώθηκε χθες στο προσωπικό και τους παραγωγούς, οι οποίοι από σήμερα μπορούν (τους επετράπη δηλαδή να αναφέρονται στις εξελίξεις) να αποχαιρετούν το κοινό τους.

Από το πρωί της Δευτέρας δεν θα υπάρχει αθλητικό πρόγραμμα στη συχνότητα 103,3 αλλά μόνο μουσική, φυσικά και σποτάκια που θα αναφέρουν την αλλαγή. Τη λειτουργία αναλαμβάνει το 24Media, του ομίλου Μάρη (Sport24, Contra, news247, εσχάτως Hugginton Post και πολλά άλλα) με διευθυντή τον Παντελή Διαμαντόπουλο, διακεκριμένο δημοσιογράφο, στέλεχος στις διαδικτυακές εκδόσεις Μάρη και με ραδιοφωνική πείρα, που αποκόμισε εργαζόμενος παλιότερα στον Sentra και αργότερα στον Σπορ fm.


Ο Διαμαντόπουλος (φωτό) έχει κάνει ως τώρα τις συζητήσεις, προσλήψεις, σχεδιασμό και το «τρέξιμο» του νέου ραδιοφωνικού σταθμού που δεν φεύγει τελείως από τις εκδόσεις Μπόμπολα, καθώς Πήγασος και 24Media έχουν την συνιδιοκτησία κατά 50% η κάθε πλευρά, αλλά εκείνη τού Μάρη ανέλαβε το μάνατζμεντ. Από τους παραγωγούς τού νέου σταθμού θα παραμείνουν αρκετοί βασικοί τού Sentra fm, μεταξύ των οποίων, όπως πληροφορούμεθα, ο διευθυντής του Βαγγέλης Μπραουδάκης.

Έχουν γίνει γνωστά και άλλα ονόματα που θα συνεχίσουν, αλλά ο Harddog θα επανέλθει με νεότερες πληροφορίες.

Το sdne και το gazzetta 


Στις εξελίξεις τού χώρου μας (τού δημοσιογραφικού), υπάρχει και η προχθεσινή έναρξη λειτουργίας του sportsdna (sdan.gr). 
Διαβάστε στο παρακάτω λινκ για το πώς αντιδρά το gazzetta, δηλαδή ο βασικός αντίπαλος (λόγω Παπαθεοδώρου) του νέο σάιτ. Πώς αντιδρά το gazzetta.gr απέναντι στο sdna.gr - Εν αναμονή κινήσεων
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου