Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

... Χρ. Μαζανίτης - ΑΝΤ1, μας έστειλε εξώδικη καταγγελία ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Εξώδικη καταγγελία
του εκπροσώπου των εργαζομένων στον ΑΝΤ1
για δύο αναρτήσεις μας
α. απόλυση Έρρικας Βαλλιάνου
β. καταγγελία στο Πειθαρχικό Ελένης Ανδριανού



ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ- ΔΗΛΩΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΖΑΝΙΤΗ,
κατοίκου Αμαρουσίου Αττικής, Λ. Κηφισίας, αρ. 10-12.

ΚΑΤΑ

Του ιστότοπου (http://anasigrotisi.blogspot.gr), Αγνώστων Λοιπών Στοιχείων.

Κοινοποίηση: Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
---
Εδώ και εβδομάδες με σειρά αναληθών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων, που αναρτάτε συστηματικά στον ιστότοπο anasigrotisi.blogspot.gr την μεθοδευμένη προσπάθεια που γίνεται από μέρους σας να πληγεί η ηθική και επαγγελματική υπόσταση μου, αποδίδοντάς μου ψευδείς διαλόγους, ψευδή γεγονότα κ.λ.π..

Ειδικότερα:

Στις 4 Δεκεμβρίου 2014 με ένα άκρως συκοφαντικό δημοσίευμα και καταπατώντας κάθε σχετικό άρθρο του κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ έλαβε χώρα δημοσίευμα υπό τον τίτλο: «Στημένη καταγγελία» (http://anasigrotisi.blogspot.gr/2015/01/blog-post_16.html).  
Ουδέποτε επικοινωνήσατε με εμένα προκειμένου να διασταυρώσετε και να επιβεβαιώσετε τα πραγματικά γεγονότα, στα οποία αναφέρεστε.

Είναι τουλάχιστον προφανές ότι εξυπηρετείτε άλλους σκοπούς από την πραγματική ενημέρωση επί της έγκλησης που έγινε προς το δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο για μέλος του πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Επιχειρείτε να με παρουσιάσετε ως άνθρωπο που εκτελεί εντολές τρίτων, αφήνοντας υπονοούμενα περί εκτελεστικού βραχίονα ενός διευθυντηρίου.

Επιχειρείτε να με παρουσιάσετε ως άνθρωπο που με άγριους τρόπους και διαθέσεις που προσπαθεί να επιβάλει την άποψή του σε ένα τρομαγμένο ακροατήριο, αποκρύπτοντας ότι έχει εκλεγεί για δεύτερη συνεχή θητεία ως εκπρόσωπος των εργαζομένων του Τ/Σ ΑΝΤ1, στον οποίο εργάζεται.

Επίσης μου αποδίδετε φράσεις, τις οποίες ουδέποτε είπα καθ’ αυτό τον τρόπο.

Στην συνέχεια στις 16 Ιανουαρίου 2015 επανέρχεστε με νέο συκοφαντικό δημοσίευμα, υπό τον τίτλο:

«Κατά Ακαδημίας μεριά...» (http://anasigrotisi.blogspot.gr/2015/01/blog-post_16.html) αποδίδοντάς μου για ακόμη μία φορά φράσεις που ουδέποτε εγώ ανέφερα και αποδίδοντάς μου ψευδή και ανυπόστατα γεγονότα που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Επειδή προβαίνετε συστηματικά σε παράνομα, ψευδή και άκρως συκοφαντικά «δημοσιεύματα» σε βάρος μου, τα οποία δημιουργούν πολλά ερωτήματα για το ποιος/οι είσαι/στε αφού «κρύβεστε» πίσω από την ανωνυμία που νομίζετε ότι σας παρέχει το διαδίκτυο και δεν έχετε ούτε το θάρρος του να εμφανίζεστε επωνύμως προκειμένου να λάβετε τα εύσημα εφόσον λέτε αλήθεια ή να αναλάβετε τις ευθύνες των λόγων σας εφόσον είστε ψεύτες και συκοφάντες που εξυπηρετείτε συμφέροντα άγνωστων τρίτων, όπως εγώ σας αναφέρω.

Επειδή η λασπολογία, οι ύβρεις και οι χαρακτηρισμοί σας σε βάρος μου έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ηθικής και κώδικα δεοντολογίας, τον οποίο παραβαίνετε συστηματικά.

Επειδή βάσει των άκρως συκοφαντικών και ψευδών δημοσιευμάτων σας με στοχοποιείτε χωρίς λόγο σε τμήμα της κοινωνίας, σας καθιστώ απολύτως υπεύθυνους και υπόλογους στις αρμόδιες Αρχές για ότι μου συμβεί.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ


Εάν εντός 24 ωρών από την λήψη της παρούσας δεν αποσύρετε το σύνολο των ψευδών δημοσιευμάτων που με αφορούν στο anasigrotisi.blogspot.gr ή/και σε οποιοδήποτε άλλο ιστότοπο που έχει σχέση με εσάς, θα προσφύγω στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τα αρμόδια Δικαστήρια.

Αυτό ισχύει και σε μελλοντική ανάρτηση ή αναρτήσεις που με αφορούν, χωρίς νεότερη ενημέρωση και συμφωνία μου.

Αθήνα 21 Ιανουαρίου 2015

Ο Εξωδίκως Καλών

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΖΑΝΙΤΗΣ

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
---
σ. "Α": α) 4/12/2014 Ποιός φοβάται την Ελένη Ανδριανού;  http://anasigrotisi.blogspot.gr/2014/12/blog-post_4.html
---

Δεν πέρασε η καταγγελία

Το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απέρριψε ομόφωνα την Έγκληση των τριών συναδέλφων, με επικεφαλής τον κύριο Χ. Μαζανίτη, κατά του μέλους του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, Ελένη Ε. Ανδριανού, για όσα είχε γράψει στο προφίλ της στο Facebook κατά των δημοσιογράφων που είχαν αποσιωπήσει την απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου