Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

... από το "Ποτάμι" στον Κωστόπουλο ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Με λουκέτα απειλούν οι εκδότες την επόμενη μέρα το ΣΥΡΙΖΑ.

@ Σε αυτές τις εκλογές κράταμε ως τώρα, τα εξής: Το νέο “πόλεμο φόβου” με την ακύρωση των λέξεων. Οι πρωταθλητές του ψεύδους, κουνάνε τη σημαία της δήθεν αλήθειας.

@ Ο μαύρος επικοινωνιακός πόλεμος της ΝΔ, με τα λεφτά του ελληνικού δημοσίου, είναι ταυτόσημος με το λόγο των δανειστών.

@ Την ανοιχτή υποστήριξη των ΜΜΕ προς το Ποτάμι, ουδείς αμφισβητεί. Το οποίο Ποτάμι αποτελείται από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ολόκληρη τη Δράση, έναν πρώην συνεργάτη του Φώτη Κουβέλη, βουλευτές που εξελέγησαν με άλλα κόμματα, αποτυχημένους πολιτευτές της ΝΔ και έναν, δύο που είναι υπέρ της κατάργησης άρθρων του Συντάγματος και της διενέργειας πραξικοπήματος.

@ Μια και μιλήσαμε για πραξικόπημα, “πνίγηκε” η δήλωση Βορίδη, που παρέπεμπε στον Εμφύλιο και τα όπλα. Όπως και η αντίδραση Αντώναρου.

@ “Από εδώ και πέρα θα παίρνουμε την Αυγή για να μάθουμε τι θα βάλουμε, πού θα πιούμε ένα ουίσκι και τι παράσταση θα δούμε”, γράφει ο Πέτρος Κωστόπουλος στο site του.

@ Δεν κατάλαβε τι συνέβη όταν επί 20 χρόνια μας έλεγε εκείνος από τα περιοδικά του, πως να ζούμε. Ήταν η “τρόμπα” στην ελληνική “φούσκα”.

@ ’Εξυπνο το σποτ του ΣΚΑΪ για την Κυριακή των εκλογών αλλά ήταν ανάγκη να γίνει σε νηπιαγωγείο; Χάθηκε ο κόσμος να επιλέξουν μια τράπεζα;

@ Έχει καταλάβει ο κόσμος και τι συμβαίνει με τις δημοσκοπήσεις και απλώς δεν συμμετέχει στις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεται.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου