Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

... ο Sport24 Radio από το πρωί στον "αέρα" ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

«Αλλάζουμε σελίδα στο ραδιόφωνο»

Εκπέμπει από το πρωί ο Spoprt24 Radio με ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, για να προσθέσει«κάτι που λείπει»σύμφωνα με τους ανθρώπους του νέου αθλητικού ραδιοσταθμού. Ο Spoprt24 Radio ακούγεται στη συχνότητα 103,3 τού πρώην Sentra FM και σύμφωνα με τον διευθυντή του, τον Παντελή Διαμαντόπουλο, σε σημερινό άρθρο του στον Sport24.gr «πάμε να αλλάξουμε σελίδα στο αθλητικό ραδιόφωνο». Η δημοσιογραφική ομάδα του νέου σταθμού («με ρόστερ από κάθε μεγάλο αθλητικό Μέσο», όπως αναφέρεται στο ίδιο άρθρο) έχει πολλά κοινά πρόσωπα με τον Sentra, κάτι που δίνει συνέχεια (αλλά με πλατιά ανανέωση) στο επιτυχημένο προηγούμενο ραδιόφωνο του Πήγασου. Ο τελευταίος μοιράζεται, πλέον, κατά 50% την ιδιοκτησία τού σταθμού με τον 24Media που απέκτησε και το μάνατζμεντ (διαβάστε εδώ παλιότερο ρεπορτάζ του Harddog).

Τα «παλιά» πρόσωπα του νέου προγράμματος είναι οι Βαγγέλης Μπραουδάκης (διευθυντής του Sentra), Ανδρέας Δημάτος, Αλέξανδρος Λοθάνο, Βαγγέλης Μίχος, Τσάρλυ, Αλέξανδρος Τζουβέλας κ.ά. Στα νέα πρόσωπα ηχηρή μεταγραφή (πέραν φυσικά από τον Π. Διαμαντόπουλο που θα ακούγεται στην πρωινή, υψηλής ακροαματικότητας, ζώνη 10-2), αποτελεί ο Γιάννης Καραλής. Και οι δύο ανήκαν στον ανταγωνιστικό σταθμό, στον Sport FM, και η παρουσία τους προσθέτει πόντους στο πρόγραμμα του Spoprt24 Radio.

Οι νέες φωνές, που δεν υπήρχαν στο τελευταίο σχήμα του προηγούμενου σταθμού είναι του Γιάννη Φιλέρη (θα αποτελέσει δίδυμο με τον Διαμαντόπουλο στις 10 το πρωί), Θέμη Καίσαρη (υπήρξε παλιότερα συνεργάτης του Sentra), Διονύση Βερβελέ, Αντρέα Παλομπαρίνι, Ιωάννα Μαμάη κ.ά. (διαβάστε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα). Παράλληλα, είναι ήδη στον αέρα του διαδικτύου το www.Sport24radio.gr (διαβάστε εδώ) με λίγες προς το παρόν ειδήσεις, για το οποίο δεν είναι γνωστό – σε εμάς τουλάχιστον – αν θα αναπτυχθεί περισσότερο σε μια πλήρη αθλητική ιστοσελίδα, πράγμα πολύ εύκολο για την 24media, με την απόλυτη κυριαρχία που έχει στην ενημέρωση μέσω του ίντερνετ – και όχι μόνο την αθλητική. Από την ιστοσελίδα μεταδίδεται live το πρόγραμμα του σταθμού, ο οποίος άνοιξε σελίδα στο twitter και στο facebook, όπου με το «καλημέρα» καταγράφονται κοντά 2.000 like (1.985 για τη ακρίβεια στις 9 το πρωί της Δευτέρας).

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο σημερινό του άρθρο στο Sport24.gr (διαβάστε εδώ) αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το Sport24.gr είναι το πρώτο Μέσο στα χρονικά που κάνει την αντίθετη πορεία, πηγαίνοντας δηλαδή από το digital σε ένα ραδιόφωνο, σε ένα παραδοσιακό, όπως συνηθίζεται να λέμε, Μέσο. Είναι μια ακόμη απόδειξη της δυναμικής που απέκτησε το SPORT 24, μέσα από τη δική σας καθημερινή εμπιστοσύνη».

Από εμάς, ευχές από καρδιά να είναι το Sport24radio καλοστέριωτο και καλοτάξιδο – ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, χωρίς ακρότητες και, κυρίως, αδέσμευτο. Έτσι το χρειάζεται η αθλητική δημοσιογραφία που νοσεί σε ένα σημαντικό κομμάτι της.
---
πηγή: http://harddog-sport.blogspot.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου