Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 26/2 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Διεκδικήσεις από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ




Από το ΕΤΑΠ - ΜΜΕ διεκδικεί επιστροφές ύψους 1.000.000 ευρώ το Πρακτορείο Διανομής Εφημερίδων «Ευρώπη», με αγωγή που κατέθεσε εναντίον του. Υποστηρίζει πως γινόταν λάθος η παρακράτηση των ασφαλιστικών εισφορών…
---

Απαγόρευση πώλησης του τίτλου του “Επενδυτή”


Την οποιαδήποτε πράξη διάθεσης ή πώλησης του τίτλου του «Επενδυτή» απαγόρευσε το Ειρηνοδικείο της Νέας Ιωνίας κατά την εκδίκαση της προσφυγής των εργαζομένων, με την οποία ζητούν να τους παραχωρηθεί άδεια πλειστηριασμού του σήματος του «Επενδυτή». Μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης το δικαστήριο απαγόρευσε την πώληση του τίτλου σε τρίτους.
---

Τα πρόσωπα του ΕΣΡ


Ξεκίνησαν οι διερευνητικές κρούσεις για τις θέσεις των μελών του ΔΣ της ΕΡΤ, αλλά και για το ΕΣΡ. Για το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ακούγονται τα ονόματα του Νίκου Καϊμάκη, ο οποίος έχει κάνει ήδη μία θητεία κατά το παρελθόν, και του Λαοκράτη Βάσση. Το στοίχημα για αυτούς που θα αναλάβουν το τιμόνι είναι να βρεθούν νέοι σε ηλικία επιστήμονες, με γνωστικό αντικείμενο γύρω από τα ΜΜΕ και την πολιτική επικοινωνία, που να διακρίνονται από εντιμότητα.
---

Δεν τους ανοίγουν οι πόρτες…



Εταιρεία λόμπινγκ στα πρόθυρα νευρικής κρίσης με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Όπως έγραψε το ειδικό περιοδικό «Advertising», οι εταιρείες δημοσίων σχέσεων αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στην προσπάθειά τους να έρθουν σε επαφή με τους νέους υπουργούς για να προωθήσουν τα συμφέροντα όσων εκπροσωπούν. Κι αυτό γιατί η εντολή που έχει δοθεί μέχρι στιγμής είναι πως οι υπουργοί θα έχουν συναντήσεις μόνο με θεσμικούς εκπροσώπους! Το πρόβλημα έχει ήδη συζητηθεί στο πλαίσιο της ΕΔΕΕ και μία από τις προτάσεις είναι να ζητηθεί η θεσμική αναγνώριση του λόμπινγκ με τη δημιουργία μητρώου λομπιστών - εταιρειών, αναγνωρισμένων από το κράτος!
---

Καλημέρα από τον ΚΥΡ


---
πηγή: http://www.typologies.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου