Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

... από τον Μητσοτάκη στον "Τζίγγερ" και τον Πανταγιά !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

@ Έχει σχέση η οικογένεια Μητσοτάκη με διορισμούς στο δημόσιο, με 3 γενιές πολιτικών στην κεντρική σκηνή; Με πελατειακό κράτος; Πως μας πέρασε από μυαλό μια τέτοια σκέψη;

@ Ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, διαχώρισε τη θέση του, από την πρόταση για την εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου, στην Προεδρία της Δημοκρατίας, βάζοντας το θέμα των διορισμών των συμβασιούχων του ΠΑΣΟΚ στο κράτος

@ Αν είναι όμως κάποια στιγμή πρόχειρος, ας απαντήσει, ποια ήταν τα οικονομικά του Αθήνα 9.84, την εποχή που ήταν Δήμαρχος Αθηναίων η Ντόρα Μπακογιάννη.

@ Ή, τι συνέβη με τον ξενόγλωσσο σταθμό του Δήμου, ο οποίος υποτίθεται στήθηκε -κατά παρέκκλιση του νόμου- για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014.

@ Η παρέμβαση Τζίγγερ κρύβει “ενόχληση” για τις αναφορές της νέας κυβέρνησης περί “ολιγαρχών”. Αφήνει, όμως, και περιθώρια για συζητήσεις.

@ "Μπετόν" η δημοσιογραφία του Μνημονίου. Πληρώνεται κανονικά ως και σήμερα και είναι έτοιμη να βγει και να πανηγυρίσει στους δρόμους, εάν επικρατήσει η Γερμανία.

@ Κι όπως είναι φανερό, μία από τις επιπτώσεις της 5ετίας κυριαρχίας των Γερμανών στη χώρα, είναι η αδυναμία έκφρασης των θέσεων της Ελλάδας στο εξωτερικό.

@ Δυστυχώς η ΕΡΤ καθυστερεί και συνεπώς θα αργήσει να επανέλθει και η ΕΡΤ World.

@ Αν υποψιαστώ πως οι οικολογικές “ευαισθησίες” του “ποιητή” στη Νάξο, συνδέονται με προσωπική επένδυση, θα πέσω από τα σύννεφα.

@ Δεν θυμόμαστε πόσο κόστισαν στην ΕΡΤ, “Οι σκιές στο Περιστύλιο”. Ωραία σειρά, με πρόεδρο τότε τον Πάνο Παναγιώτου στην ΕΡΤ, επί διακυβερνήσεως Σημίτη.

@ Γράψαμε για τον πρώην Πρωθυπουργό, και διάβασαμε στο “Εθνος” πως συμβουλές στον Αλέξη Τσίπρα, δίνει ο σύμβουλος του Κ. Σημίτη, Γιώργος Πανταγιάς.

@ Ας μας πει καλύτερα πως έβαλαν τη χώρα στο ευρώ και πως κλείδωσαν αυτή την ακριβή ισοτιμία.

@ Διαβάζοντας, επίσης, τις σοβαρές αναλύσεις ορισμένων (όχι όλων) στην “Καθημερινή” , περί δημοσίου, θυμόμαστε, δυστυχώς, τι έκαναν επί Καραμανλή και όχι μόνο.

@ Άλλοι στην ΕΡΤ με ετήσιες αποδοχές 50.000-100.000 ευρώ, άλλοι στο ζημιογόνο Αθήνα 984 (επί Ντόρας), άλλοι αναπληρωματικοί σε διάφορους φορείς, κι άλλοι απλώς στις τράπεζες.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου