Σάββατο 25 Απριλίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ν. Βούτσης: Ερευνα για σύμβαση με Digea
Τη θέση ότι «η συμφωνία παραχώρησης στην Digea θίγει καταφανώς το δημόσιο συμφέρον» διατυπώνει ο υπουργός Εσωτερικών Ν. Βούτσης και προαναγγέλλει έρευνα τυχόν ευθυνών «δημοσίων παραγόντων που ενήργησαν κατά του συμφέροντος του Δημοσίου και ενδεχομένως υπέρ ιδιωτικών συμφερόντων». Στις επισημάνσεις αυτές προβαίνει ο κ. Βούτσης σε έγγραφό του που διαβίβασε στη Βουλή, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με αφορμή ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ. Κ. Βλάση. Ο κ. Βλάσης στην ερώτησή του θέτει ζήτημα «μη εκπομπής επίγειου ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος σε πολλές περιοχές της χώρας».

Περισσότερα στο http://www.kathimerini.gr/
---
Μήνυμα...
Σαφέστατο μήνυμα εντός και εκτός Ελλάδος η σύλληψη του Λεωνίδα Μπόμπολα και η πληρωμή των οφειλών του στην εφορία. "Θα πληρώσουν όλοι", είναι η φράση του Νίκου Παππά, στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα.
---
Απολύθηκαν δύο δημοσιογράφοι του ΑΠΕ
που δεν εμφανίζονταν επί 2 χρόνια!

Απολύσεις στο ΑΠΕ! Ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ, απέλυσε δύο δημοσιογράφους του πρακτορείου με το αιτιολογικό πως δεν εμφανίζονται για διάστημα περισσοτέρων των δύο ετών στην εργασία τους. Οι απολυμένοι, παρά τη νέα πρόκληση της διοίκησης του ΑΠΕ, δεν εμφανίστηκαν για να εργαστούν στο κτήριο της οδού Τσόχα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Ψύλος, θα απευθυνθεί, στην ΕΣΗΕΑ για να υποδείξει δύο ανέργους, προκειμένου να προσληφθούν.
---
Εκλογές στην ΕΣΗΕΑ

Την επόμενη Τρίτη το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ του οποίου η θητεία λήγει τον Ιούνιο, πρόκειται να ορίσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Ενωσης και των εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων του σωματείου (Δ.Σ, Μεικτό Συμβούλιο, Πειθαρχικά και Εξελεγκτική Επιτροπή). Επικρατέστερος χρόνος διεξαγωγής των εκλογών η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου 2015.
---
Στόχος η διεύρυνση της ΕΝΕΔ

Διεύρυνση και προς άλλα συγκροτήματα και σάιτ θα επιχειρήσει η Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου. Η απόφαση ελήφθη σε μια προσπάθεια να οργανωθεί καλύτερα ο αχανής χώρος του internet, με γνώμονα την ενδυνάμωση της Ένωσης. Αναμένονται και άλλες παρεμβάσεις, όπως για τον καλύτερο έλεγχο των μετρήσεων στο διαδίκτυο αλλά και για την αντιμετώπιση της κλοπής των κειμένων με τη μέθοδο του «copy – paste».
---
Την Τρίτη ψηφίζεται το νομοσχέδιο της ΕΡΤ

Τη Δευτέρα εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο της ΕΡΤ. Την Τρίτη αναμένεται να ψηφιστεί και στη συνέχεια, μόλις δημοσιευτεί ο νόμος στο ΦΕΚ, η ΕΡΤ επιστρέφει ξανά σε οθόνες και στις ραδιοφωνικές συσκευές.
---
Σε αργία ο ανταποκριτής του ΑΠΕ

Σε προσωρινή αργία τέθηκε ο ανταποκριτής του ΑΠΕ στην Αυστραλία, καθώς μετέδωσε ως νέα, συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, σε αυστραλιανή εφημερίδα που είχε δημοσιευθεί το 2012. Για το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία με το πρακτορείο θα αποφασίσει το ΔΣ του ΑΠΕ, στην πρώτη του συνεδρίαση.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου