Τρίτη 14 Απριλίου 2015

... ΜΜΕ - μπαγιάτικες ειδήσεις με συγκεκριμένη στόχευση ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

#kanalia_xeftiles (Κανάλια ξεφτίλες)


Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος

Κάποια #hashtag στο twitter για το Mega, τον ΣΚΑΪ και τον ΑΝΤ1 που συνδέονται με τη λέξη «xeftiles» συγκεντρώνουν πολύ κόσμο...

Πάσχα, ανήμερα, και τα δελτία ειδήσεων των 8 παρουσιάζουν μπαγιάτικες ειδήσεις. Μπαγιάτικες όμως κατ' επιλογήν, όχι επειδή δεν βρίσκουν, ένεκα των γιορτών, φρέσκα νέα.

Πέμπτη ημέρα στη σειρά και παρουσιάζουν το ίδιο και απαράλλαχτο νέο: τα επεισόδια που έγιναν από αντιεξουσιαστές τη Μεγάλη Τρίτη στο Πολυτεχνείο. Έκτη μέρα για την ακρίβεια, αφού το συνέχισαν και τη Δευτέρα, πρώτο θέμα μάλιστα στο Mega, συνδέοντάς το με την κατάληψη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έξι μέρες τα κανάλια στα κεντρικά δελτία ειδήσεων να προβάλλουν εικόνες από τα επεισόδια, όχι και πολύ μεγάλα επεισόδια για όσους ξέρουν, στο Πολυτεχνείο. Στόχος τους; Να δείξουν πως η χώρα βρίσκεται σε ένα καθεστώς ανομίας. Σε κλοιό αναρχίας! Στον ΑΝΤ1 μάλιστα αναζητούσαν τη σχέση αυτών των αντιεξουσιαστών και με τις Σκουριές, με τις διαδηλώσεις των κατοίκων εκεί.

«Απειλούν με νέο Δεκέμβρη» το μότο τους. Μέχρι και την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής διάβασαν. Ενώ ο ΑΝΤ1 ανακάλυψε και την Anarxikoi_productions.

#kanalia_xeftiles λοιπόν και κάποια χάγκσταγκ στο twitter για το Mega, τον ΣΚΑΪ και τον ΑΝΤ1 γίνονται trends. Όχι άδικα υποστηρίζουν κάποιοι...
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου