Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

... γιατί ένας "ταγματάρχης" να φυλάει το Ραδιομέγαρο; ...

*
Μαχόμενοι
Δημοσιογράφοι
***
*

Δεν χρειάζονται «ταγματάρχες»,
στρατιώτες θέλουμε…


(...) Οι Μαχόμενοι Δημοσιογράφοι, θεωρούν ότι :

- Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, αυτό που χρειάζεται , περισσότερο, αυτήν την στιγμή, είναι να συνεχίσει να παραμένει ανοικτή στον πολίτη χωρίς κυβερνητικές παρεμβάσεις και επαναφορά κακών πρακτικών του παρελθόντος. -Ισως είναι η μοναδική ευκαιρία, η Δημόσια Τηλεόραση να βασιστεί στους άξιους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς και όχι σε μάνατζερ, golden boys και άλλους «περαστικούς» συμβούλους, με τις πολλές περγαμηνές , τους παχυλούς μισθούς αλλά με μηδενική ουσία και προσφορά.

- Όποιος κι αν ευθύνεται για την λάθος επιλογή του προσώπου στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, ας το διορθώσει σύντομα.

- Ο καλός ο μάνατζερ, ξέρει και την σωστή στιγμή που πρέπει να παραιτηθεί…

ΥΓ.: Μας προκαλεί εντύπωση η επιστολή των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, συναδέλφων δημοσιογράφων από την ΕΡΤ. Όχι γι αυτά που αναφέρουν αλλά γι αυτά που άφησαν κάποιοι, από το επιτελείο της κυβέρνησης, να συμβούν. Μας προκαλούν εντύπωση οι αρνήσεις ικανών επαγγελματιών, με πείρα στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, να αναλάβουν θέση στο ΔΣ (έτσι πληροφορηθήκαμε). Μας προκαλεί εντύπωση πως έβαλαν έναν «ταγματάρχη» να φυλάει το Ραδιομέγαρο. Είναι προφανές, πως χρειαζόμαστε «στρατιώτες» ενημέρωσης. Ούτε γαλόνια, ούτε «μανατζεριλίκια» για τη νέα ΕΡΤ.
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ
---
πηγή: http://maxomenidimosiografia.blogspot.gr/
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου