Τρίτη 12 Μαΐου 2015

... Στουρνάρας ο Ταγματάρχης; Θα δούμε ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το mail της Τράπεζας της Ελλάδας
και ο Λάμπης Ταγματάρχης




Περιπλέκονται τα πράγματα με την επιλογή του ΔΣ της ΕΡΤ, μετά από τις αποκαλύψεις της “Εφημερίδας των Συντακτών” για το mail με τα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας που έφυγε από συνεργάτη του Γιάννη Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδας προς το www.thetoc.gr . Τις δικές τους απαντήσεις για το www.thetoc.gr δίνουν η πρόεδρος της εταιρείας, Έλλη Στάη, ο Θανάσης Τσεκούρας, ο οποίος στο δημοσίευμα εμφανίζεται ως αποδέκτης του ηλεκτρονικού μηνύματος, αλλά και ο Λάμπης Ταγματάρχης, ο οποίος συμμετείχε στο εγχείρημα του thetoc.gr , γράφοντας πως είναι απαράδεκτο να εμπλέκουν το site με σενάρια συνωμοσίας.

Ο δημοσιογράφος όμως την περασμένη Παρασκευή επιλέχθηκε από τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ. Υπήρξε προφορική συμφωνία ανάμεσα στο Ν. Παππά και το Λ. Ταγματάρχη, ενώ είχε προηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες συνάντηση του Λ. Ταγματάρχη, με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η επιλογή του ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση.

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ρόλο της διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδας, θα αλλάξουν άραγε την επιλογή που έγινε στην ΕΡΤ; Θα δούμε…

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου