Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

... ΕΣΗΕΑ - γ.σ., εκλογές και όλα τα γάμου δύσκολα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΕΣΗΕΑ
Γενική Συνέλευση με προεκλογικές κορώνες

Εν μέσω διασπάσεων, αποχωρήσεων και και καταγγελιών, διεξάγονται στις 3 και 4 Ιουνίου οι εκλογές για το νέο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Στη σημερινή γ.σ. φάνηκε για ακόμη μια φορά, η απαξίωση της ΕΝΩΣΗΣ από τη μεγάλη πλειοψηφία των μελών.

Ακούστηκαν κατηγορίες εναντίον της προέδρου και τη γ.γ. για την παράδοση του ΕΔΟΕΑΠ στον Γκανά και στην ΕΠΗΕΑ, αλλά και για την ανίερη συμμαχία Αντωνιάδου - "Συσπείρωσης".

Ο νέος υπεύθυνος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ένωση, Σ. Νικολόπουλος, εμμέσως πλην σαφώς, απολογήθηκε για τα πεπραγμένα της τελευταίας διετίας, χωρίς όμως να κατονομάζει τον κύριο υπεύθυνο, Δημήτρη Τρίμη.

Οι δύο παρατάξεις της Δεξιάς δημοσιοποίησαν θέσεις - η μια για αλλαγή του εκλογικού νόμου και η άλλη για ουσιαστική μετατροπή του σωματείου σε επιμελητήριο.

Η συζήτηση γενικά κινήθηκε σε χαμηλούς τόνους, αφού οι υποψήφιοι των παρατάξεων μιλούσαν ουσιαστικά σε ένα πολύ μικρό ακροατήριο.

Εντύπωση προκάλεσε η καταγγελία του συναδέλφου Γ. Φιλιππάκη, για την παρουσία κάμερας στο πρες καφέ της ΕΣΗΕΑ (κάτι που είχαμε αποκαλύψει πρώτοι με φωτογραφίες και βίντεο).

Η νομική τοποθέτηση του συναδέλφου Γ. Αποστολόπουλου, πλήρως τεκμηριωμένη, δεν άφησε και πολλά περιθώρια για το ποιος έπρεπε να είναι ο πρόεδρος στον ΕΔΟΕΑΠ.

Η συνάδελφος Νανά Νταουντάκη κατήγγειλε ως αντιδημοκρατικό το προεδρείο και δήλωσε ότι μάθαινε σχεδόν όλες τις αποφάσεις, εκ των υστέρων.

Η γενική εικόνα των συναδέλφων ήταν για άλλη μια φορά... παράσταση για έναν ρόλο... της Μαρίας Αντουανέτας - προέδρου που μοιράζει τρόφιμα σε ανέργους συναδέλφους.

Τέλος, η Αντουανέτα Νο 2, Μαριλένα Κατσίμη, της οποίας το ρόλο και τα έργα κατήγγειλαν σχεδόν οι πάντες, με ύφος εκατό καρδιναλίων, ανακοίνωσε ότι δεν θα ξαναείναι υποψήφια για το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Μετά από τον αγώνα που έδωσε για την ΕΡΤ ετοιμάζεται να καταλάβει τη θέση της υπεύθυνης στην πρωινή ζώνη εκτοπίζοντας, όπως λένε οι κακές γλώσσες, τους αγωνιστές συναδέλφους Ν. Αγγελίδη και Β. Χαϊνά...
---
πηγή: http://www.anapodos.com/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου