Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στο ΕΤΑΠ – ΜΜΕ
οι δημοσιογράφοι στις αθλητικές ομοσπονδίες

Αποδεκτό έγινε το αίτημα του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ από το υπουργείο Εργασίας να ασφαλίζονται στο Ταμείο των ΜΜΕ οι δημοσιογράφοι που εργάζονται με εξαρτημένη σχέση στα γραφεία Τύπου αθλητικών ομοσπονδιών.

Παράλληλα, έγινε αποδεκτό το αίτημα αναγνώρισης, με εξαγορά χρόνου, βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων για τους τεχνικούς Τύπου των ΜΜΕ.
---
Καθημερινή: Με 24,704%
ο Θεμιστοκλής Αλαφούζος

Σε αγορά 60.581 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας Καθημερινή, με μέση αξία αγοράς 0,50 ευρώ, προχώρησε στις 24 Ιουνίου ο κ. Θεμιστοκλής Αλαφούζος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Αλαφούζος ήταν κύριος 7.499.137 κοινών ονομαστικών μετοχών (ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου 24,50%). Μετά την ανωτέρω αγορά, είναι κύριος 7.559.718 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας με δικαίωμα ψήφου, σε σύνολο 30.600.000 κοινών ονομαστικών μετοχών (νέο ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου 24,704%).
---
Σπεύδουν να υπογράψουν

Σπεύδουν να υπογράψουν οι αστέρες του ΑΝΤ1 τα συμβόλαια που τους προτείνει ο τηλεοπτικός σταθμός. Με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς πλέον δεν υπάρχει ο ανταγωνισμός από το Mega, «κλείδωσαν» για την επόμενη τριετία στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ θα ανανεώσει και ο Θέμος Αναστασιάδης.
---
ΕΡΤ: Μετά τον Ιούλιο η συμπλήρωση του ΔΣ

Από τη διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015, επανέρχεται η ΕΡΤ3 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Οι τηλεθεατές θα χρειαστεί να επανασυντονίσουν τις συσκευές τους.

Ολοκληρώθηκε ομαλά η επάνοδος και η ανάληψη καθηκόντων από τους εργαζομένους της ΕΡΤ.

Μέχρι την Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015, θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία διασταύρωσης και επαλήθευσης των στοιχείων των εργαζομένων, βάσει των όσων έχουν δηλώσει εγγράφως στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΡΤ. Ο κατάλογος του προσωπικού της ΕΡΤ θα παραδοθεί αμέσως στους εργαζομένους, προκειμένου να προβούν στην ανάδειξη των εκπροσώπων τους στο Δ.Σ. της ΕΡΤ, κατόπιν μυστικής και καθολικής ψηφοφορίας, όπως προβλέπεται στο νόμο.
---
Διάλογος στην πρώτη σελίδα του ΑΠΕ

Το ΑΠΕ- ΜΠΕ, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία ώστε να ανοίξει μια ευρεία και σε βάθος συζήτηση για τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα της εποχής, δίνει βήμα σε πνευματικούς ανθρώπους, πανεπιστημιακούς, καλλιτέχνες, επιστήμονες, αλλά και σε ανθρώπους του αθλητισμού, της οικονομίας και της εργασίας προκειμένου να διατυπώσουν ιδέες, απόψεις αλλά και προτάσεις για την αντιμετώπισή τους.

Τα κείμενα θα φιλοξενούνται στη στήλη «Ιδέες και Απόψεις» στην ιστοσελίδα του ΑΠΕ- ΜΠΕ, αλλά και στη ροή των ειδήσεών μας και θα απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι του πρακτορείου. Η στήλη «Ιδέες και Απόψεις» εγκαινιάζεται την προσεχή Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015.
---
Αποχώρηση Βλαχογιάννη

Αποχωρεί στο τέλος του μήνα, από το MEGA για προσωπικούς λόγους ο Βίκτωρας Βλαχογιάννης, διευθυντής σύνταξης του ενημερωτικού τομέα, μετά από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου