Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μένει …"Ευρώπη" ο Φιλιππόπουλος

Μια ηχηρή μετακίνηση στον χώρο της διανομής Τύπου. Ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος και οι Αττικές Εκδόσεις από την περασμένη εβδομάδα άφησαν το πρακτορείο «Άργος» και μετακινήθηκαν στην «Ευρώπη».

Η απόφαση ελήφθη μετά τις σοβαρές διαφωνίες που υπήρχαν με τη διοίκηση για την πορεία της εταιρείας, στην οποία οι Αττικές Εκδόσεις κατέχουν το 7%. Τα έντυπα των Αττικών Εκδόσεων διανέμονται πλέον από το πρακτορείο της «Ευρώπης».
---
Πεφάνης και Ψυχάρης στο MEGA

Ο Νίκος Πεφάνης ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου του MEGA, μετά και την παραίτηση του Θανάση Ανδρεούλη. Πρόεδρος παραμένει ο Σταύρος Ψυχάρης, ενώ δεν άλλαξε η υπόλοιπη σύνθεση του. Το ΔΣ του Τηλέτυπου, συγκροτείται σε σώμα πλέον, ως εξής:

Σταύρος Ψυχάρης του Παναγιώτη, Πρόεδρος Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος
Νικόλαος Πεφάνης του Γερασίμου, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
Γεώργιος Μπόμπολας του Φωτίου, μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ
Φώτιος Μπόμπολας του Γεωργίου, μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ
Ηλίας Τσίγκας του Ευσταθίου, μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ
Παναγιώτης Ψυχάρης του Σταύρου, μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ
Αντώνιος Θεοχάρης του Θεοχάρη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ
Γεώργιος Προυσανίδης του Ιωάννου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος ΔΣ

Νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας ορίσθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νικόλαος Πεφάνης.
---
Στην πλατφόρμα της Nova η ΕΡΤ3

Η ΕΡΤ3 είναι παρούσα στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, από τις 29 Ιουνίου μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ και πλέον και από την πλατφόρμα της NOVA. Οι τηλεθεατές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας θα πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους, ώστε να λαμβάνουν το τηλεοπτικό πρόγραμμα του τρίτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ3 μεταδίδεται απευθείας και διαδικτυακά μέσω του συνδέσμου:http://webtv.ert.gr/ert3-live/ και το πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ3 από τον σύνδεσμο http://webradio.ert.gr/ert3-makedonias/.

Επιπλέον, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται ή να επικοινωνούν με την ΕΡΤ3 μέσω των social media.
---
Ζητούνται χορηγίες

Χορηγίες αναζητούν στον Alpha για να καλυφθεί το κόστος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν.
---
«To Ποδόσφαιρο και η Αριστερά»

«To Ποδόσφαιρο και η Αριστερά» είναι ο τίτλος του βιβλίου του δημοσιογράφου Θανάση Κ. Κάππου, το οποίο περιλαμβάνει «ιστορίες μέσα και έξω από τα γήπεδα» και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καστανιώτη.
---
Εισαγγελική έρευνα για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να ερευνηθούν οι πρόσφατες καταγγελίες του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για περίεργες πληρωμές του ΚΕΕΛΠΝΟ προς δημοσιογράφους και ΜΜΕ.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος μετά από έγγραφη αναφορά περί ύπαρξης «μαύρου ταμείου» στο ΚΕΕΛΠΝΟ έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου