Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Με χαμηλό ΦΠΑ οι εφημερίδες

Με ΦΠΑ 6% θα συνεχίσουν να πωλούνται οι εφημερίδες. Αρχικά, ο σχεδιασμός της κυβέρνησης πρόβλεπε να ανέβουν στο 13%, ακολουθώντας το mail Χαρδούβελη. Όμως τελικά εντάχθηκαν στο χαμηλό δείκτη μαζί με τα βιβλία και τα περιοδικά.
---
Πληρώνουν
4 εκατ. ευρώ το χρόνο
οι Αθηναίοι για τον "9.84"

Συνεχίζει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του ο δήμαρχος Αθηναίων. Ο Γιώργος Καμίνης έδωσε διαδοχικά συνεντεύξεις σε ΜΜΕ εκτός Ελλάδας, στο Bloomberg TV και στο CNN International, μιλώντας για την κατάσταση της χώρας. Στο εσωτερικό, πάντως, έχει την ευθύνη λειτουργίας του ελλειμματικού Αθήνα 9,84, ο οποίος σε τέτοιες εποχές λαμβάνει επιχορήγηση 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο, χωρίς να παρουσιάζει στην ιστοσελίδα του, ούτε συγκεντρωτικά στοιχεία για το σύνολο των εργαζομένων που απασχολεί, ούτε τον ισολογισμό του.
---
Ενασχόληση με το ΣΚΑΪ

Μετά το Παναθηναϊκό, ο ΣΚΑΪ. Ο Γιάννης Αλαφούζος το τελευταίο διάστημα έχει διαρκή παρουσία και ενασχόληση με το ΣΚΑΪ, ειδικά τις τελευταίες κρίσιμες μέρες.
---
Από την “Αυγή” στη …Βουλή

Νέες αλλαγές αναμένονται στην “Αυγή”. Ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας Γιώργος Κυρίτσης, ορκίστηκε βουλευτής, όπως συνέβη και με τον πρώην διευθυντή, Νίκο Φίλη, και πλέον αναζητούνται νέο πρόσωπο για τη θέση.
---
Και επίγεια και δορυφορικά η ΕΡΤ3

Και η ΕΡΤ3 επέστρεψε στη Nova. Το τρίτο πρόγραμμα της κρατικής ραδιοτηλεόρασης εκπέμπει πλέον επίγεια και δορυφορικά.
---
Αλλαγή εκπροσώπου Τύπου

Ο Άγγελος Τσέκερης είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του Πρωθυπουργού στη θέση του Θόδωρου Μιχόπουλου. Ο τελευταίος θα αναλάβει καθήκοντα επικοινωνίας στο ΣΥΡΙΖΑ.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου