Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

... ΕΡΤ - ΑΠΕ, οι κοπανατζήδες είναι εδώ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ξανάρχισαν τις κοπάνες!


Φαινόμενα… εξαφάνισης εργαζομένων από την εργασία τους παρουσιάζονται ξανά στην ΕΡΤ και στο ΑΠΕ.

Ενώ η ανεργία θερίζει στον ιδιωτικό τομέα, υπάρχουν δημοσιογράφοι και στις δύο εταιρείες του Δημοσίου που επιμένουν να μην εμφανίζονται στη δουλειά τους. Η συγκλονιστική μάχη που δόθηκε για να ανοίξει ξανά η ΕΡΤ, ενάντια στη σκοταδιστική απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, άφησε, όπως φαίνεται, ασυγκίνητους ορισμένους.

Στην ΕΡΤ εντοπίστηκε η απουσία δύο δημοσιογράφων από τον περιφερειακό σταθμό στον οποίο εργάζονται και θα ακολουθήσει η διαδικασία του πειθαρχικού ελέγχου. Κατά την ΠΟΣΠΕΡΤ, το ότι δεν εφαρμόστηκε το προηγούμενο οργανόγραμμα της πρώην ΕΡΤ ΑΕ ευνοεί αυτήν τη συμπεριφορά, η οποία γίνεται ανεκτή από τους προϊσταμένους.

Στην περίπτωση του ΑΠΕ υπήρξε η περίπτωση προσώπου που προσελήφθη σε απαγορευμένο από τη νομοθεσία χρόνο, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου του 2009, και για έξι χρόνια δεν εμφανίστηκε στο ΑΠΕ ούτε έστειλε κάποιο ρεπορτάζ. Η διοίκηση του ΑΠΕ προχώρησε στην απόλυσή του και εξετάζει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει πίσω τη μισθοδοσία των έξι ετών. Στη θέση του θα ζητηθεί να προσληφθεί άνεργος από τη λίστα της ΕΣΗΕΑ.
---
πηγή: http://www.typologies.gr/
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου