Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

... εργαζόμενοι στα πρακτορεία διανομής Τύπου: Συνεχίζουμε !..

*
Ένωση Προσωπικού
Πρακτορείων Εφημερίδων
Αθηνών
***
*

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ
ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Στάσεις εργασίας
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου
από 12:00 πμ έως 04:00 πμ και από 09:00 πμ έως 13:00


Το Δ.Σ. του σωματείου υλοποιώντας τις ομόφωνες αποφάσεις των μαζικών συγκεντρώσεων στους χώρους δουλειάς που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης της προηγούμενης εβδομάδας, αποφάσισε την κήρυξη νέων 4ωρων στάσεων εργασίας για την Τρίτη 15/09 από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 4 το πρωί και από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στη 01:00 στην ΙΡΙΣ και στις 11:00 στην πύλη 10α στην ΑΡΓΟΣ.

Οι εργαζόμενοι στα πρακτορεία διεκδικούμε αγωνιστικά το δίκιο μας. Αποφασίσαμε να κλιμακώσουμε τον αγώνα γιατί οι διοικήσεις των πρακτορείων αδιαφορούν προκλητικά στην ικανοποίηση των αιτημάτων μας.

Απαιτούμε την άμεση εξόφληση της μισθοδοσίας από την «Άργος», τις ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς στις εγκαταστάσεις της «Ίρις» και την υπογραφή νέας ΣΣΕ που να προβλέπει ότι και η τελευταία. Αυτό σημαίνει και την άμεση επιστροφή των αυθαίρετων περικοπών επιδομάτων και μισθών από την «Ευρώπη».

Η διεκδίκηση και ικανοποίηση των αιτημάτων μας είναι το αυτονόητο για κάθε εργαζόμενο που έχει την αξιοπρέπεια να το απαιτεί. Η απόφασή μας είναι να κλιμακώσουμε τον αγώνα με νέες μορφές στο άμεσο μέλλον.

Δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψίχουλα που μας υπόσχονται από τα «παράλληλα προγράμματα» των κομμάτων που θέλουν να διαχειριστούν την καπιταλιστική αθλιότητα. Δίνουμε απάντηση σε αυτούς που σαν λύση προτείνουν να μας ταΐζουν τα ληγμένα τρόφιμα των σούπερ – μάρκετ.

Δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού
στις πύλες των πρακτορείων,
δίνουμε μαζικό παρόν στις συγκεντρώσεις.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου