Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

... μεταξύ άλλων, οι άδειες στο ραδιόφωνο και το πριμ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Εισέπραξε ένα “όχι” ο Σταύρος Ψυχάρης στην πρόταση που έκανε σε ισχυρό επιχειρηματία να συμμετάσχει στο εγχείρημα του.

@ Συνεχίζει όμως και συγκεντρώνει ενδιαφερόμενους.

@ Έναν ανδριάντα στο …ύψος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη πρέπει να φτιάξουν στην ΕΡΤ, για το “δώρο” της προεκλογικής επίθεσης.

@ Ο πρώην συμβασιούχος του υπουργείου Οικονομικών στη ΔΤ και συμβασιούχος στο μετέπειτα μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ που έστησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τώρα ως εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων μιλάει για κομματικές προσλήψεις στο δημόσιο;

@ Και μάλιστα από τις συχνότητες της ΕΡΤ! Δεν τον είδαμε να διαμαρτύρεται για το λουκέτο στο φορέα.

@ Στην ΕΡΤ βγήκε χθες και ο πρώην πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, βουλευτής επικρατείας της ΝΔ, Θεόδωρος Φορτσάκης… Θα έχει ξεχάσει, μάλλον, τη λογοκρισία στον Α. Τσίπρα.

@ Μια από τις αρχές του διοικητικού δικαίου είναι και η κατ΄ αναλογία εφαρμογή των νόμων.

@ Ως στήλη θεωρούμε πως είναι εξαπάτηση του δημοσίου η αλλαγή χαρακτήρα των σταθμών, ειδικά μάλιστα αν δεν πληρώνουν και κάποιοι τίμημα.

@ Και ακόμη για να μην χάνει κι άλλα έσοδα το κράτος θα πρέπει άμεσα να προκηρύξει και άδειες στο ραδιόφωνο για να σταματήσει αυτό το αλισβερίσι (πχ δήθεν συνεταιριστικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί) και να μπουν επιχειρηματίες που έχουν χρήματα, χωρίς να πληρώσουν κάτω από το τραπέζι, τους διαφόρους αεριτζήδες.

@ Αλλά, αφού ο νόμος που επέβαλαν οι ισχυροί της τηλεόρασης στη ΝΔ για να εξυπηρετηθεί ο ΑΝΤ1 FM ισχύει προς τη μία πλευρά για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, θα ισχύει και αντίστροφα.

@ Στην περίπτωση όμως της μεταβίβασης ραδιοφωνικού σταθμού που πρόκειται να γίνει αυτές τις μέρες, το μυστικό είναι αλλού… Για να δούμε τι ελέγχους θα κάνει και το ΕΣΡ.

Υ.Γ. Ο κ. Μπάμπης αποφασίζει για τα πριμ κατάκτησης του πρωταθλήματος στον Παναθηναϊκό;

@ Τα 50.000 ευρώ είναι καθαρά ή μεικτά;
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου