Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

... ο Τράγκας, ο Βουλαρίνος και η προστασία ...ενηλίκων!..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Υποβαθμίζουν το ραδιόφωνο
οι Μάνος Βουλαρίνος και Γιώργος Τράγκας;


ΣΚΑΪ 100.3 και Real FM καλούνται σε απολογία από το ΕΣΡ αυτή την Τετάρτη με την κατηγορία για «υποβάθμιση προγράμματος».


Ο Γιώργος Τράγκας δεν κάνει καλή εκπομπή πλέον. Τα ίδια και τα ίδια. Μανιέρα. Καμία πρωτοτυπία, πολύ κουραστικό και βαρετό το δίωρό του. Όχι πως δεν ήταν ταλαντούχος, όχι πως δεν αποτελούσε έναν πρώτης τάξεως radio entertainer στο παρελθόν. Αλλά πέρασαν τα χρόνια. Όσο για το χιούμορ του Μάνου Βουλαρίνου, αυτό αναζητείται. Ποιοι γελάνε με τα αστεία του απορία το είχα και το έχω, χρόνια τώρα.

Πρεμιέρα λοιπόν αύριο για τις συνεδριάσεις του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου μετά και τη θερινή ανάπαυλα. Ανάμεσα στους «τυχερούς» που συμπεριλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη του ΕΣΡ για την Τετάρτη 16/9, είναι η εκπομπή των Μάνου Βουλαρίνου και Πέτρου Νικολάου και εκείνη (ως... συνήθως) του Γιώργου Τράγκα.

Η πρώτη μεταδόθηκε την περασμένη Πρωτομαγιά και ο σταθμός καλείται να δώσει εξηγήσεις στην Ανεξάρτητη Αρχή για τις παραβάσεις περί «προστασίας ανηλίκων» και «ποιοτικής στάθμης προγράμματος». Δεν μας κάνει εντύπωση που το... ποιοτικό χιούμορ έτυχε να γίνει ανήμερα Πρωτομαγιά. Ταιριάζει με τα ιδεολογικά πιστεύω του Βουλαρίνου. 

Όσο για τον Γιώργο Τράγκα, ο Real FM εγκαλείται για δύο εκπομπές του στελέχους του (29 και 30/6/15). Και κατηγορείται για «χρήση βωμολοχικών εκφράσεων, ευπρέπεια λόγου, ποιότητα προγράμματος» και «προστασία ανηλίκων».

Πλέον με τον «θείο» τίθεται ζήτημα προστασίας και για τους ενήλικες.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου