Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

... το ΠΑΜΕ Τύπου & ΜΜΕ για ΕΡΤopen και ΠΟΣΠΕΡΤ ...

*
ΠΑΜΕ Τύπου & ΜΜΕ
***
*

Αλληλεγγύη
στους συνδικαλιστές
της ΠΟΣΠΕΡΤ



Το ΠΑΜΕ Τύπου & ΜΜΕ καταγγέλλει την σύλληψη και κράτηση στο Α. Τ. Κυψέλης, του προέδρου και του ταμία της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη και Π. Κούνη καθώς και την κατάσχεση του εξοπλισμού της ΕΡΤOpen.

Η ενέργεια αυτή της κυβέρνησης, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, αλλά προάγγελος επίθεσης στην ελευθερία της έκφρασης, καθώς και στις συνδικαλιστικές ελευθερίες, σε εφαρμογή του σχετικού νόμου που προβλέπεται στο 3ο Μνημόνιο, το οποίο η κυβέρνηση θα εφαρμόσει πλήρως, όπως έχει δεσμευτεί απέναντι στο κεφάλαιο και τους Ευρωπαίους “εταίρους” της.

Τα λεγόμενα υπουργών της κυβέρνησης περί «άγνοιας» δεν πείθουν κανένα, γιατί τέτοιες ενέργειες δεν εκπορεύονται ούτε στρέφονται σε μεμονωμένα πρόσωπα, αλλά είναι τα αποτελέσματα της αντιλαϊκής-αντεργατικής-αντιδημοκρατικής πολιτικής της κυβέρνησης συνολικά.

Το ΠΑΜΕ Τύπου & ΜΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους στα ΜΜΕ, σε συμμαχία με τους εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους σε κάθε κλάδο, να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα για την υπεράσπιση, με όλα τα μέσα, των κατακτημένων με αγώνες δημοκρατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους.

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου