Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

... ΕΡΤ Οpen - η "πολλά υποσχόμενη" εκκαθάριση ξεκίνησε ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δεύτερο μαύρο... 23/9
Έριξαν τον πομπό
Στο αυτόφωρο Καλφαγιάννης - Κούνης



«Χειροπέδες» πέρασαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί στον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη, και στον Ταμία της Ομοσπονδίας Δημήτρη Κούνη, στα γραφεία του σταθμού ERTopen στο Γαλάτσι.

Τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΟΣΠΕΡΤ βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα της Κυψέλης και αναμένεται να παρουσιαστούν αργότερα ενώπιον του Εισαγγελέα.

Στα γραφεία του σταθμού πήγε το πρωί αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας επενέβη ύστερα από αίτημα της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), για τη μετάδοση του προγράμματος της ERTopen από τη συχνότητα 106,7 της ΕΡΤ, η οποία έβγαινε χωρίς άδεια από την εποχή της ΝΕΡΙΤ.

Ωστόσο, στελέχη της ΠΟΣΠΕΡΤ καταγγέλλουν τη σημερινή κίνηση, λέγοντας ότι υπήρχαν διαβεβαιώσεις για τη νόμιμη επαναλειτουργία του σταθμού από τον υπουργό Ανάπτυξης Χρήστο Σπίρτζη.


«Zήτω η χούντα» έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter, η Ραχήλ Μακρή, και ενημέρωσε πως κατασχέθηκαν τα μηχανήματα του Ertopen.

Η αντίδραση του ERT Open

Για «δεύτερο μαύρο» κάνει λόγο το ΕΡΤ Οpen αντιδρώντας στη σύλληψη του Π. Καλφαγιάννη, προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ και του Δημήτρη Κούνη, ταμίας της Ομοσπονδίας

Το ΕΡΤopen σχολιάζει:

«Η "πολλά υποσχόμενη" εκκαθάριση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου ξεκίνησε από την ΕΡΤopen που κράτησε ζωντανή την φωνή της κοινωνίας για πάνω από δυο χρόνια.

... Μια εκκαθάριση που προφανώς θα τελειώσει εκεί

Ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης προέδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ και ο Δημήτρης Κούνης, ταμίας της Ομοσπονδίας προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Κυψέλης για τη μετάδοση του προγράμματος της ΕΡΤopen και κρατούνται για την ώρα».

---

  • Επί του πιεστηρίου: Ελεύθερος αφέθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, ο οποίος είχε συλληφθεί μαζί με τον γ.γ. της ΠΟΣΠΕΡΤ, Δημήτρη Κούνη το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης με τις κατηγορίες για παράνομη λειτουργία και εκπομπή της ΕΡΤopen από τους 106,7 Mhz. Σχηματίστηκε σχετική δικογραφία που εστάλη στον Εισαγγελέα.
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου