Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

... στο ΒΗΜΑ FM ενέσκηψαν εσχάτως και κότες !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Χιώτης, στο ΒΗΜΑ FM,
προς συμπαρουσιαστές: «Είστε κότες»!

... ο Άδωνις, ο Χιώτης, ο ...φευγάτος !..

Στον σταθμό που δεν ξέρεις ποτέ τι (καλαμπούρι) θ' ακούσεις - Τα καρφιά σε δύο υποψηφίους της ΝΔ.

«Στο Βήμα FM δεν ξέρεις ποτέ τι θα ακούσεις». Πιασιάρικο το σλόγκαν τού σταθμού, αλλά όχι έξυπνα τα αποσπάσματα από τις εκπομπές του για να πείσουν ότι αυτό που θα ακούσεις είναι κάτι ξεχωριστό, ανέλπιστο, σπαρταριστό, κουφό, τέλειο. Τέλος πάντων, καθένας διαφημίζεται όπως μπορεί και με ό,τι χιούμορ διαθέτει. Όπως χιούμορ ήταν, υποτίθεται, η φράση του Βασίλη Χιώτη – του διευθυντή Βασίλη Χιώτη! – στην κοινή εκπομπή έκτακτης επικαιρότητας με τους Ραβανό και Παπαπαναγιώτου την Κυριακή το μεσημέρι, με αφορμή το εκλογικό φιάσκο της Νέας Δημοκρατίας. Εκεί έπεσαν καρφιά, άγρια καρφιά, κατά μη αγαπημένων υποψηφίων προέδρων. Όπως το καρφί τού Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, όταν είπε ότι μια πηγή του θύμισε παλιές εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού της ΟΝΝΕΔ που τινάχθηκαν και εκείνες στον αέρα και αναβλήθηκαν. «Ποιος ήταν τότε υποψήφιος;» ρώτησε ο Παπαπαναγιώτου. «Ποιος;» απόρησαν οι άλλοι δυο που ήξεραν – ή τουλάχιστον, υποψιάζονταν – πολύ καλά πού το πάει. «Ο Μεϊμαράκης», ήταν η απάντηση στην - προφανώς - στημένη ερώτηση.

... και οι "κότες" !..
Μετά ήρθε η μπηχτή προς άλλον ανεπιθύμητο υποψήφιο των τριών, προφανώς ανεπιθύμητο και για τον ΔΟΛ. Πάλι ο Παπαπαναγιώτου, συνεργούντος του Ραβανού, είπε ότι αν συνεχιστεί η κατάσταση στη Ν.Δ. κάποιος από τους υποψήφιους είναι έτοιμος να πάρει τους δικούς του, να φύγει και να φτιάξει κόμμα. «Ποιος;». Ο Ραβανός ζήτησε να μην το αποκαλύψει για να το πουν στην εκπομπή τους τη Δευτέρα ή την Τρίτη – δεν θυμάμαι πότε ακριβώς και ούτε έχει σημασία. Τότε είχαμε την απόλυτη εφαρμογή του σλόγκαν στο «Στο Βήμα δεν ξέρεις ποτέ τι θα ακούσεις»

Γιατί ο Χιώτης – που ήξερε και αυτός ό,τι ήξεραν οι άλλοι δύο στο παιχνίδι της δήθεν άγνοιας – είπε «αφού είστε κότες εσείς, θα το αποκαλύψω εγώ». Κότες! Καλαμπούρι ήταν, αλλά στο Βήμα FM πραγματικά δεν ξέρεις ποτέ τι θα ακούσεις, αν και το υποψιάζεσαι. Λοιπόν, η διευθυντής-κόκορας Χιώτης το ξεφούρνισε στους συνεργάτες-κότες: Είναι ο Τζιτζικώστας αυτός που θα πάρει κόσμο και θα φύγει. Δεν θυμάμαι πώς ακριβώς το είπαν, αλλά έβγαινε ότι αυτό θα γινόταν οσονούπω. Πολύ σύντομα, μπορεί και τα επόμενα 24ωρα.

Πέρασαν ήδη τρεις ημέρες και περιμένουμε την επαλήθευση του ενημερωμένου δημοσιογραφικού μαγαζιού. Μην τρωθεί πάλι το κύρος του με την κατηγορία ότι σπέρνει ψευδείς ειδήσεις και προπαγανδίζει.

(Και κάτι ακόμα. Μπορεί να μην ξέρουμε ποτέ και τι θα ακούσουμε στο Βήμα FM, αλλά ξέρουμε σίγουρα ΠΟΙΟΝ θέλουν. Τον Άδωνη! Του έχουν ατομικό μικρόφωνο. Και όχι μόνο στο Βήμα. Κατά πόδας ακολουθούν στην προβολή του και άλλοι σταθμοί. Επενδύουν όλοι στην πολιτική σοβαρότητα. Φυσικά και στη δημοκρατικότητα του ανδρός.)

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου