Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

... χριστουγεννιάτικος μπουναμάς σε εκδότες - καναλάρχες ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Για Ιανουάριο πάει
η κατάθεση των μιντιαρχών
για τα δάνεια των ΜΜΕ

…Θα προηγηθεί η εξέταση των τραπεζικών στελεχών

Για τον Ιανουάριο μετατίθενται οι εξελίξεις σχετικά με την έρευνα της Δικαιοσύνης για τα δάνεια των ΜΜΕ. Οι αρμόδιοι εισαγγελικοί λειτουργοί θα εξετάσουν πρώτα τα στελέχη των τραπεζών που φέρονται ως υπεύθυνα για τη χορήγηση εκατομμυρίων ευρώ σε επιχειρήσεις ΜΜΕ και στη συνέχεια θα εξεταστούν, εκδότες και καναλάρχες που έχουν κληθεί να καταθέσουν. Ως εκ τούτου η κατάθεση των μιντιαρχών αναβάλλεται για τα μέσα Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Επίσης όπως έχει γίνει γνωστό από τραπεζικούς κύκλους τα εμπλεκόμενα στελέχη και των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, αφού εξαντλήσουν τη δυνατότητα που τους παρέχει ο νόμος σχετικά με την αναβολή της κατάθεσής τους, (για την ακρίβεια τρεις φορές μπορούν να ζητήσουν αναβολή εξέτασης)… Θα προσέλθουν στη συνέχεια να καταθέσουν.

Σειρά με την οποία συμφωνούν και νομικοί κύκλοι που έχουν γνώση της υπόθεσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Το ορθό είναι να καταθέσουν πρώτα αυτοί που έδωσαν τα δάνεια και στη συνέχεια να απολογηθούν αυτοί που τα πήραν για το τι τα έκαναν».

Πάντως η εξέλιξη φαίνεται να βολεύει όλους τους εμπλεκόμενους, χωρίς να εξαιρούνται οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης που αυτό το διάστημα – λέγεται ότι, έχουν πέσει με τα μούτρα στην έρευνα για τη λίστα Ρηνανίας-Βεστφαλίας… στην οποία ακούγεται ότι φιγουράρουν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί και κάποιοι «σταρ» της τηλεόρασης!

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου