Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

... Δημ. Τσιόδρας : Η Θυσία ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η σφαγή των αμνών


Τελικά πρέπει να προσέχεις τι εύχεσαι!

Η ΓΔ στα «Opinions» στις αρχές Δεκεμβρίου έγραφε «Με το καλό να επιστρέψει και ο Δημήτρης Τσιόδρας στη δημοσιογραφία… Γεννημένος journalist και τούτος» και συμπλήρωνε προφητικά, «Λαμπρή καριέρα τον περιμένει όταν ξεμπερδέψει από την πολιτική… Όλοι οι καλοί χωράνε… Καλή καρδιά να υπάρχει και έλλειψη τσίπας»!

Πράγματι έγιναν όλα όπως τα είχε προβλέψει. Αρκεί βέβαια να έχεις και τους «σωστούς» φίλους στις κατάλληλες θέσεις. Ο Δημήτρης Τσιόδρας πλέον, όπως αποκάλυψε το Enimerosi24, ανήκει στο δυναμικό των σχολιαστών (της σχολής Παπαδήμου) του ΣΚΑΪ!

Η ΓΔ όμως «εγκαλούσε» τον Δημήτρη Τσιόδρα και για έναν ακόμη λόγο, που είχε να κάνει με τα «τιτιβίσματά» του την ώρα που ο πρώην αρχηγός του στο Ποτάμι, Σταύρος Θεοδωράκης, παραχωρούσε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου… Στη διάρκεια εκείνης της συνέντευξης ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε δεχθεί μεγάλη πίεση από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων… Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει την ψυχραιμία του και να αποκαλέσει τον Νίκο Χατζηνικολάου «ψεύτη»… Τότε ο Δημήτρης Τσιόδρας ως εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού άρχισε να «στολίζει» τον Χατζηνικολάου μέσω twitter. Μεταξύ άλλων έγραψε: «Ο “αντιμνημονιακός” Νίκος δίνει ρέστα γιατί το Ποτάμι δεν στηρίζει το μνημόνιο», «Έχει πλάκα… πως οι αντιμνημονιακοί έγιναν οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του μνημονίου Τσίπρα»!

Συμπέρασμα: τελικά το «παραμύθι» δεν είχε λύκο… Μόνο έναν αμνό είχε, που θυσιάστηκε για να συνεχίσει την αδιατάρακτη και ανέμελη πορεία της μια φιλία σφυρηλατημένη στο χρόνο, μεταξύ δυο ανδρών που στάζει μέλι ο ένας για τον άλλον!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου