Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

... το "έργο" της ΓΓΕ, το Ελληνικό Φεστιβάλ κι άλλα παράξενα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Έρχεται θύελλα στα media και υποψίες για στήσιμο υποθέσεων. Για να δούμε αν αυτή τη φορά θα αντιδράσει σωστά ο πρόεδρος.

@ Αναζητείς στο site της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης πληροφόρηση π.χ. για τη διάταξη περί της απευθείας τιμολόγησης των διαφημίσεων και πέφτεις πάνω στις …6 φωτογραφίες και δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη!

@ Ψάχνεις για το λόγο του Πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο, περί των σχεδίων της κυβέρνησης και την αναφορά για τις άδειες και διαβάζεις για το τραπέζωμα των ξένων ανταποκριτών!

@ Ο μόνος νόμος που υπάρχει για τα media είναι αυτός για τις ψηφιακές άδειες, και απουσιάζει αυτός της ΕΡΤ με τις τροποποιήσεις του!

@ Προσπαθείς να δεις ποιο είναι το κυβερνητικό έργο στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και η τελευταία ενημέρωση φέρει ημερομηνία …10/11/2015!

@ Τόσοι δημοσιογράφοι, τόσοι εργαζόμενοι στις γενικές γραμματείες και δεν μπορούν να τρέξουν αξιοπρεπώς δύο ιστοσελίδες, στο οποίο να αποτυπώνεται το κυβερνητικό έργο. Ή, έστω να δημοσιεύονται οι λόγοι που εκφωνεί ο Πρωθυπουργός…

@ Η “Εφημερίδα των Συντακτών” δημοσίευσε πόρισμα του υπουργείου Οικονομικών για το Ελληνικό Φεστιβάλ και τον καλλιτεχνικό του διευθυντή. Κι ενώ το πόρισμα για το έλλειμμα των 2,7 εκατ. ευρώ, θα έπρεπε να ενεργοποιήσει τον κόσμο του πολιτισμού, οι επιθέσεις στράφηκαν εναντίον της δημοσιογράφου, Έφης Μαρίνου που το δημοσίευσε.

@ Περίεργα πράγματα, αλλά όχι πρωτόγνωρα. Όταν δημοσιεύαμε τα στοιχεία για την κακοδαιμονία της ΕΡΤ την περίοδο 2004-09 υπήρχε μια απέραντη σιωπή στις περισσότερες εφημερίδες.

@ Και μόνο όταν άρχισε το πολιτικό παιχνίδι, ξεκίνησε η δημοσίευση των πορισμάτων.

@ Σε αντίθεση με άλλους, το “Π” σε πρώτο χρόνο κατέγραφε ονομαστικά ποιοι λάμβαναν τα μπόνους. Μετά, υπήρξε προφύλαξη για τα πρόσωπα αυτά που ασχολούνταν με τους… Κόσμους, τους Ιανούς, και τα Φεστιβάλ σε Θεσσαλονίκη και Ζάππειο.

@ Για το πλάνο από τη γιορτή της Χούντας που μετέδωσε η εκπομπή “Προβοκάτσια TV” (ΣΚΑΪ) που είχε το λογότυπο Κανάλι της Βουλής, απάντηση δεν πήραμε από κανέναν. Ούτε η ΕΡΤ μπήκε στον κόπο να στείλει δύο γραμμές, ούτε το Κανάλι της Βουλής, για τη μετάδοση του αρχειακού υλικού.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου