Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

... από τη "Θύρα 13", στο ΛΑΟΣ της ΝΔ και τη Siemens !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Πόσο σίγουροι είστε πως αυτό που ισχυρίσθηκε περί Θύρας 13, δεν έχει συζητηθεί στο Φάληρο; Εδώ κουβεντιάζουν άλλα και άλλα κατά καιρούς.

@ Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι παθιασμένος αλλά και ρεαλιστής και από τους ανθρώπους που αναγνωρίζουν τα λάθη τους…

@ “Το παζάρι άρχισε” γράφει στο κύριο του άρθρο ο Σταύρος Ψυχάρης. Κάτι παραπάνω ξέρει για τον πόλεμο που γίνεται στο παρασκήνιο, μεταξύ κυβέρνησης και media.

@ Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως προχωρήσει σε νομοσχέδιο για τις έρευνες της κοινής γνώμης, καλώντας το ΣΕΔΕΑ σε μια πρώτη συζήτηση και εισέπραξε τις πρώτες αρνητικές δημοσκοπήσεις, στις οποίες αποτυπώνεται πρώτο το κόμμα που άλλαξε τον Αντώνη Σαμαρά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έχει Βορίδη και Γεωργιάδη στη βιτρίνα

@ Ο κόσμος θέλει ΛΑΟΣ, είναι φανερό.

@ Τι άλλαξε και σταμάτησε τις τηλεοπτικές του πολιτικές εμφανίσεις στις ζώνες του telemarketing ο κ. Άδωνις;

@ Μόνο φιλικές σφαλιάρες δεν έπαιζαν οι συντάκτες ρεπορτάζ στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, διευθύνοντος συμβούλου μεγάλης εταιρείας. Δεν είναι μόνο τα …σαλόνια με τους ξηρούς καρπούς που ήταν απλωμένοι στο χώρο.

@ Ήταν μια βαθιά αίσθηση πως υπήρχε μια ωραία ατμόσφαιρα όπου ήταν αδιανόητο να τεθούν ορισμένες ερωτήσεις.

@ Στο Internet ήδη τρέχουν κάποια άρθρα που εκθειάζουν την εταιρεία, γιατί κάνει πράγματα χωρίς να λαμβάνει υπόψη της τα κέρδη…

@ Είναι κι η εφημερίδα των κουμπάρων που πρέπει να ενισχυθεί.

Υ.Γ.: Ένα από τα καλύτερα άρθρα των τελευταίων ετών στον ελληνικό -και όχι μόνο- Τύπο: “Siemens, ένα άριστο παράδειγμα εξυγίανσης”.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου