Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

... στον ΕΔΟΕΑΠ "ρυθμίζουν" οφειλές εκδοτών - σπεύσατε ...

*
Νίκος Καρούζος
Άντζυ Σταθάτου
***
*

Ανίερες συμμαχίες στην πλάτη
των μετόχων-μελών του ΕΔΟΕΑΠ


Οι μάσκες αρχίζουν να πέφτουν. Η μειοψηφία των τριών του ΕΔΟΕΑΠ -όπως αυτοαποκαλείται- εμφανίζεται να στηρίζει λυσσαλέα, με νύχια και με δόντια, την παραμονή υπαλλήλου ο οποίος πίσω από την πλάτη της διοίκησης συνδιαλέγεται με εκδότες που έχουν φεσώσει με περίπου 2 εκ Ευρώ τον ΕΔΟΕΑΠ και «κανονίζει» ρυθμίσεις οφειλών. Οι υποστηρικτές -όπως θέλουν να αυτοαποκαλούνται οι τρεις- των δικαιωμάτων των εργαζομένων στηρίζουν ανερυθρίαστα υπάλληλο προερχόμενο από το σύστημα πρώην Προέδρου που ενεργεί ως αντ΄ Αυτής προσπαθώντας να παρακάμψει τις αποφάσεις του ΔΣ.

Άγνωστο δε πως και γιατί συμπλέουν με εκείνους που κατήγγειλαν κατ΄ επανάληψη στο παρελθόν και τους υπόσχονταν εισαγγελείς. Αλλά έτσι είναι η πολιτική! Αν δεν είσαι καλός στις κωλοτούμπες κινδυνεύεις να κατηγορηθείς ότι φταις επειδή κάποιοι το 2012 έκαναν συμφωνίες εκατομμυρίων ευρώ με ιδιωτικό θεραπευτήριο και πλήρωναν λεφτά στον αέρα. Κινδυνεύεις να κατηγορηθείς γιατί ζητάς να σου εξηγήσουν για παράδειγμα για ποιο λόγο πληρώθηκε ένα εκατομμύριο πενήντα χιλιάδες Ευρώ (1.050.000 Ευρώ) όταν στα βιβλία του ΕΔΟΕΑΠ φαινόταν ότι χρωστάμε 710.000 Ευρώ.

Ψιλά γράμματα όλα αυτά όταν κάποιοι παίζουν τα προσωπικά τους παιγνίδια στην πλάτη των μετόχων-μελών του ΕΔΟΕΑΠ με ψευδεπίγραφα επιχειρήματα του τύπου «απειλούμαστε από τον Κατρούγκαλο» και για αυτό στηρίζουμε «έναν άνθρωπο που θα έπρεπε να είχε φύγει από το προηγούμενο συμβούλιο».

Νίκος Καρούτζος
ΓΓ ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ
Άντζυ Σταθάτου
Πρόεδρος ΤΥΠ ΕΔΟΕΑΠ

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση

*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου