Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

... ο Σάτυρος γράφει ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τα στοιχεία για τα Γραφεία Τύπου

Δεν μας αρκεί.

Η κυβέρνηση έδωσε τα στοιχεία για τους μετακλητούς. Οι αριθμοί λένε από μόνοι τους όλη την αλήθεια.

Όμως, η κυβέρνηση έκανε πάλι το μισό βήμα. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δώσει στον ελληνικό λαό τα στοιχεία για τα Γραφεία Τύπου και για τις αργομισθίες των δημοσιογράφων. Να δώσει, επίσης, τα στοιχεία για τα μιντιακά θαλασσοδάνεια.

Για να τελειώνουμε με τους κονδυλοφόρους της διαπλοκής.
---
Ο Alpha πληρώνει

Στέλνει ταυτόχρονα μήνυμα σε όλους και σε όλες.

Έφαγε το πρόστιμο, συμμορφώνεται, το πληρώνει και κάθεται ήσυχα. Γιατί; Για να πάρει τη νέα άδεια ο Κοντομηνάς και γιατί έχει άδικο ο σταθμός. Έτσι γίνονται οι δουλειές.

Βλέπετε, λοιπόν, κύριοι της κυβέρνησης πώς κάθονται σούζα οι μεγάλοι όταν η Πολιτεία λειτουργεί και επιβάλει τους νόμους; Οι εποχές έχουν αλλάξει και σε αυτό οι ισχυροί του χρήματος προσαρμόζονται. Αρκεί η πολιτική να τους επιβάλει την προσαρμογή αυτή.

Καιρός να αντιληφθείτε και εσείς την δύναμή σας.
---
Με αφορμή την Softex

Όποιος θέλει μπορεί να φύγει. Ελεύθερη αγορά είμαστε.

Προτού, όμως, μεταβεί στη Βουλγαρία ή σε κάποια κινέζικη επαρχία, το Κράτος οφείλει να του πάρει πίσω τα εκατομμύρια των αναπτυξιακών νόμων, των ΕΣΠΑ και των τραπεζικών δανειοδοτήσεων για την χρηματοδότηση των εν Ελλάδι δραστηριοτήτων του. Στην συνέχεια επειδή, ειδικώς στην Ελλάδα, οι επιχειρηματίες έχουν γαλουχηθεί με την ιδέα των εκκρεμοτήτων και των ζητημάτων με το Δημόσιο, ας τους κάνει φύλο και φτερό η Δικαιοσύνη και ειδικότερα οι Εισαγγελείς του ΣΔΟΕ και της καταπολέμησης της διαφθοράς, ο ΣΔΟΕ, το ΙΚΑ, η Επιθεώρηση Εργασίας κ.λ.π.

Για το τέλος το καλύτερο. Πάρτε το παράδειγμα της ιταλικής Bolton που κλείνει την Softex. Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τα Σωματεία και τις ενώσεις των καταναλωτών, ας οργανώσει μια διαφημιστική καμπάνια που να διαφημίζει στον κόσμο ποιες "rio mare" εμπορεύεται στην Ελλάδα η πολυεθνική.

Κατά τα άλλα ο δρόμος ανοικτός και τα σκυλιά δεμένα.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου