Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

... η ΕΣΗΕΑ απεργεί, εφημερίδες βγαίνουν;..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

"Α": "SportDay" ίσως; "Φως";
Ποια εφημερίδα ετοιμάζεται
να σπάσει την απεργία της ΠΟΕΣΥ;



Η φήμη και το μελάνι της σουπιάς

Ετοιμάζει κάποιος απεργιακό φύλλο για να κυκλοφορήσει την Παρασκευή; Η φήμη ότι «κάτι τρέχει» αρχίζει και βρωμάει στην πιάτσα των πολύπαθων αθλητικών εκδόσεων. Και ήρθε να «δέσει» με μια ανάρτηση, πριν από λίγο, του διευθυντή της Goal News, Βαγγέλη Μπραουδάκη. Χωρίς φωτιά, βέβαια, καπνός δεν βγαίνει. Ιδιαίτερα όταν στον Τύπο υπάρχουν καμένα μυαλά. Κάτι γίνεται και γι’ αυτό πριν από λίγο έγινε κίνηση για να ενημερωθεί η ΕΣΗΕΑ ώστε να παρέμβει και να σώσει κάτι από τη χαμένη της τιμή. Η ανάρτηση του Β. Μπραουδάκη αναφέρει:

«Είναι δυνατόν να υπάρχει ΑΘΛΗΤΙΚΗ εφημερίδα που ετοιμάζεται να ΣΠΑΣΕΙ την αυριανή πανελλαδική απεργία όλων των ΜΜΕ; Το πρακτορείο "Αργος", πάντως, ενημερώθηκε (και φυσικά ενημέρωσε ως όφειλε την υπόλοιπη αγορά) ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής θα χρειαστεί να κάνει διανομή φύλλων συγκεκριμένης ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ εφημερίδας...».

Το μελάνι της σουπιάς

Στο μεταξύ κάποιοι για να θολώσουν τα νερά αφήνουν το μελάνι της σουπιάς. Και διαδίδουν ότι η εφημερίδα που θα σπάσει την απεργία είναι η «Live Sport»! Εμείς που ζούμε από μέσα τα πράγματα, ξέρουμε ότι πρόκειται για αθλιότητα! Γι’ αυτό ο διευθυντής της εφημερίδας -γνωστός για την εντιμότητα και την ευθύτητά του- Γιάννης Μηνδρινός ανάρτησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στον λογαριασμό του στο fb; «Και για να μιλάμε με ονόματα, η Live απεργεί κανονικά όπως κάνει πάντα σε όλες τις κινητοποιήσεις»

---
---
*

1 σχόλιο:

  1. Θα κερδίσει ο χρεωκοπημένος ΕΔΟΕΑΠ ή οι χορηγοί του αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακού-Μπαρτσελόνα; ΕΔΟΕΑΠ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σημειώσατε...? Ίδωμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή