Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

... ο Σάτυρος των media γράφει ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ποιους ακούει το Μαξίμου;

Τον Real FM και τα "Παραπολιτικά".

Ω, ναι. Ουδεμία έκπληξη για την fmvoice.gr. Εμείς, το έχουμε χωνέψει αυτό όταν ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν... στη Κουμουνδούρου. 

Αλλά, να το ακούς αυτό από τον διευθυντή του "Κόκκινου 105,5" Κώστα Αρβανίτη, αυτό σημαίνει ότι οι "σύντροφοι" τώρα που πήγαν στο Μαξίμου τρώνε αμάσητα τα παραμύθια των... πούρων συριζαίων. Το "Κόκκινο" δε, αξιοποιώντας την δική του στρατηγική ανέβηκε κατακόρυφα εντός του 2015, με μερίδιο αγοράς μεγαλύτερο του 4,5%.

Αλλά, κάποιοι στο Μαξίμου προτιμούν να ακούν τον Τράγκα.
---
Πληρώνει ο Ψυχάρης;

Ούτε αυτό δεν μπορεί να αναδείξει η κυβέρνηση. 

Διάφοροι μεγαλοοφειλέτες τρέχουν και τα ακουμπούν τα εκατομμύρια, αυτά που... δεν έχουν, για να γλυτώσουν τα κάγκελα. Μαζεύεται έτσι ένα σημαντικό ποσό, το οποίο συνεχώς αυξάνεται, βοηθώντας το χλωμό δημόσιο ταμείο, πέραν της διάστασης της αποκατάστασης της δικαιοσύνης και δη της κοινωνικής.

Μεταξύ των διαφόρων, λοιπόν, μεγαλοοφειλετών που ξηλώνονται, μαθαίνω ότι συμπεριλαμβάνεται ο Σταύρος Ψυχάρης. Αυτό διαρρέουν οι δικοί του. Ότι το αφεντικό τους ρυθμίζει τα δάνεια στις τράπεζες και πληρώνει από την τσέπη του παλιές υποχρεώσεις.

Βεβαίως, ακόμα και να συμβαίνει αυτό, δεν αλλάζει η ουσία. Ο κ. Ψυχάρης τώρα που στριμώχτηκε από τα όργανα του Κράτους -την δικαστική εξουσία και την εκτελεστική- βρήκε λεφτά. Μάλιστα προσωπικά λεφτά για να εξοφλήσει τα δάνεια του ΔΟΛ στις τράπεζες. Αυτό, όμως, τι σημαίνει;

Ότι τα δάνεια του ΔΟΛ δεν ήταν θαλασσοδάνεια;
---
Τσάμπα ο... "Άγιος" Κυριάκος

Στράφι τα καλά λόγια που έλεγε η FMVoice για τον Κυριάκο. 

Τσάμπα οι ελπίδες τόσου κόσμου, ιδίως των... αδικημένων από τον Τσίπρα, που είδαν στο πρόσωπο του τον "Άγιο Γεώργιο" τον τροπαιοφόρο, αυτόν ο οποίος θα σκότωνε τον δράκο του λαϊκισμού. Πήγε και έβαλε υπεύθυνο πολιτικό σχεδιασμού τον αποτυχημένο βουλευτή. Που τον σκέφτηκε; Από το... βαρύ βιογραφικό του στις μεταρρυθμίσεις ή στην παραγωγή; 

Το τέρας της πολιτικής διανόησης Νίκος Γεωργιάδης βαρύνεται εδώ και χρόνια με την ιστορία της παιδεραστίας. Και η παιδεραστία δεν είναι δικαίωμα του καθενός στο κρεβάτι του.

Αν, μάλιστα, η υπόθεση δεν ήταν δεμένη νομικά δεν θα παραιτούνταν ο κ. Γεωργιάδης.
---
Άνω κάτω η ΕΡΤ

Οι διαφωνίες Ταγματάρχη-διευθυντών.

Έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερα τεταμένη ατμόσφαιρα στην σχέση τους. Κάτι που δεν βοηθά στην συνεργασία τους και στην προσπάθεια που γίνεται να ανέβει λίγο το μαγαζί. Αλλά, πώς αυτό να ανέβει;

Με τις αποτυχημένες ΝΕΡΙΤισες;
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου