Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 19/2 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αναμονή στον “Ελ. Τύπο”

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καλέσει ο Αλέξης Σκαναβής τους εργαζομένους στον «Ελεύθερο Τύπο» προκειμένου να συμφωνήσουν για την ένταξη της εταιρείας στο άρθρο 106 του Πτωχευτικού Κώδικα. Ανάμεσα στις προτάσεις που αναμένεται να γίνουν είναι η μεταφορά τους σε άλλη εταιρεία, με νέο εργασιακό καθεστώς και νέο μισθολόγιο.
---
Σταύρος Καπάκος:
Ο νέος τιμονιέρης στις ειδήσεις της ΕΡΤ


Ο δημοσιογράφος Σταύρος Καπάκος αναλαμβάνει το τιμόνι του τομέα των ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ, μετά από απόφαση που έλαβε χθες το Δ,Σ της εταιρείας.
---
Ο Νίκος Τσιμπίδας
διευθυντής ειδήσεων της Ραδιοφωνίας

O δημοσιογράφος Νίκος Τσιμπίδας με απόφαση της διοίκηση της ΕΡΤ αναλαμβάνει τη θέση του Προϊσταμένου Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης Ραδιοφωνίας της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. με διάρκεια θητείας 1 έτους.
---
Ο Γ. Γιουκάκης επικεφαλής
των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της ΕΡΤ

Ο Γιώργος Γιουκάκης αναλαμβάνει τη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Προγράμματος Ραδιοφωνίας της Γενικής Διεύθυνσης Προγράμματος Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. με διάρκεια θητείας 1 έτους. Στην απόφαση που δημοσιεύεται στη Διαύγεια αναφέρεται πως ο δημοσιογράφος ‘κατέχει αποδεδειγμένα εξιδιασμένη εμπειρία ως δημοσιογράφος που επιμελήθηκε με επιτυχία την ανασυγκρότηση και επαναλειτουργία των ραδιοφωνικών προγραμμάτων της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε., μετά τη θέση σε ισχύ του Ν. 4324/2015 και συγκεκριμένα του πρώτου, δευτέρου και τρίτου προγράμματος, του Kosmos, της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και της Φωνής της Ελλάδας. Επίσης ανέλαβε με ιδιαίτερη επιτυχία το δύσκολο έργο του συντονισμού της επαναλειτουργίας του συνόλου των περιφερειακών Ρ/Σ υπό την παρούσα διοίκηση.”
---
Αλεξιάδης: Οι οφειλές
των τηλεοπτικών σταθμών στο δημόσιο

Συγκεντρωτικά στοιχεία για τις οφειλές των τηλεοπτικών σταθμών έδωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης με αφορμή σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου. Πρόσθεσε όμως, για πρώτη φορά, ότι οι οφειλές αυτές των τηλεοπτικών σταθμών μπορεί να έχουν ρυθμιστεί ή και εξοφληθεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων από το ΤΑΧΙS, προκύπτει ότι για τα έτη 2009-2015 έχουν καταλογιστεί: Για φόρο προστιθέμενης αξίας πρόστιμα ύψους 11.693.000 ευρώ, για εισοδήματα Νομικών Προσώπων 2.267.000 ευρώ, για φόρο μισθωτών υπηρεσιών 6.241.000 ευρώ και στο χώρο των διαφημίσεων 15.270.000 ευρώ.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου