Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 27/2 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Προφυλακιστέος ο Μουσσάς,
ελεύθεροι με εγγύηση Μαυρίκος και Φράγκου

Οι απολογίες των Μουσσά, Μαυρίκου και Φράγκου ολοκληρώθηκαν και, στη συνέχεια, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν τα εξής:

- Προφυλακιστέος ο Παναγιώτης Μουσσάς
- Ελεύθεροι, με εγγύηση 50.000 ευρώ έκαστος και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, οι Παναγιώτης Μαυρίκος και Χρήστος Φράγκου.

---
Ο Διονύσης Μαλλούχος
επικεφαλής στο Τρίτο Πρόγραμμα

Ο Διονύσης Μαλλούχος ορίστηκε με απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ στη θέση του Υποδιευθυντή του Τρίτου Προγράμματος στην ΕΡΤ. Η θητεία του ορίζεται για ένα έτος, ξεκινά από τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της πράξης πρόσληψης (αρθ. 1 παρ. 10 ν. 4038/2012) και την ανάληψη των καθηκόντων του και λήγει με τη συμπλήρωση ενός έτους.

Για το Δεύτερο Πρόγραμμα ακούγεται το όνομα της Όλγας Παππά, ενώ ορισμένοι από το ΔΣ της ΕΡΤ σκέφτονται το Λεωνίδα Αντωνόπουλο, ως επικεφαλής του Kosmos, δίπλα στις υποψηφιότητες της Γιώτας Κοτσέτα και του Πανταζή Τσάρα.
---
Απόφαση για αύξηση κεφαλαίου στο “΄Αργος”

Για να λάβουν απόφαση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου συνεδρίασαν οι μέτοχοι του πρακτορείου διανομής “Αργος”.
---
ΠΟΣΠΕΡΤ: 19 Μάρτη,
διεθνής μέρας δράσης
κατά του ρατσισμού και του φασισμού

Συλλαλητήριο, Σάββατο, Ομόνοια 3μμ

Συντονιζόμαστε σε όλη την Ευρώπη, στις 19 Μάρτη και απαιτούμε να μπει τέλος στην ρατσιστική ΕΕ-φρούριο, να πέσουν οι φράχτες, να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, να ανοίξουν τα σύνορα, να δοθεί άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες, να νομιμοποιηθούν οι μετανάστες.
---
Η συζήτηση για τις ραδιοφωνικές άδειες

Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει ο διάλογος ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην ΕΙΙΡΑ για τις ραδιοφωνικές άδειες, σύμφωνα με όσα προανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, σε πρόσφατη συνέντευξή του. Στόχος της κυβέρνησης είναι να χορηγήσει τις ραδιοφωνικές άδειες στην Αττική.
---
Ενημερωτικό portal
φτιάχνει ο Γιάννης Μιχελάκης

Ακόμα ένας γνωστός δημοσιογράφος, που τα τελευταία χρόνια όμως «βούτηξε» στα νερά της πολιτικής, ξεκινάει το επόμενο διάστημα το δικό του ταξίδι στον χώρο του Διαδικτύου. Πρόκειται για τον Γιάννη Μιχελάκη, πρώην υπουργό και επί μεγάλο διάστημα διευθυντικό στέλεχος σε εφημερίδες («Ελεύθερος Τύπος» κ.ά.) και ιδιωτικά κανάλια (Mega, ANT1), ο οποίος συγκροτεί ήδη τη δημοσιογραφική του ομάδα για ένα ενημερωτικό portal, το οποίο φιλοδοξεί να έχει παρουσιάσει μέχρι το τέλος Μαρτίου.
---
πηγή: typologies.gr/parapolitika.gr
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου