Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

... κατάπιε τη γλώσσα του ο Πρετεντέρης μέσα στο MEGA !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το πάνελ εμβρόντητο παρακολουθεί...
Περί αντικειμενικότητας
και διαπλοκής στα ΜΜΕ η συζήτηση

Ο ένας αλλά (Κ)λέων και οι χαμένες ειρωνείες του Γιάννη

Ο Κλέων Γρηγοριάδης και απέναντί του (όχι μόνο χωροταξικά) οι Πέτρος Τατσόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Παπαχρήστος και ο Γιάννης Πρετεντέρης στην παρουσίαση (την... αντικειμενική) της εκπομπής. Τόση δημοκρατία, τέτοια ισορροπία σε ιδεολογικό και πολιτικό επίπεδο, πώς την αντέχουν στην «Ανατροπή» του Mega;

Βέβαια ο Κλέων Γρηγοριάδης δεν καταλαβαίνει από κάτι τέτοια. Και όπως το καλοκαίρι πριν το ΟΧΙ αν θυμάστε, έτσι και τώρα και παρά τα ειρωνικά γελάκια του Ιωάννη Πρετεντέρη, τους τα είπε για μία ακόμα φορά. Για την Eldorado, τώρα.

«Ο Μπόμπολας είναι μέτοχος της Eldorado» έλεγε ο Κλέων, «δεν είναι, πάμε παρακάτω» απαντούσε ψευδώς αλλά χαμογελαστός ο Γιάννης Πρετεντέρης, μια και η «Ελληνικός Χρυσός» ανήκει.. «κατά 95% στην Καναδική πολυεθνική Eldorado και κατά 5% στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ του Μπόμπολα».

Δείτε το απόσπασμα. Ένας, αλλά (κ)λέων:


---
Σαν τώρα θυμάμαι εκείνη τη μαγική Παρασκευή στο Σύνταγμα, τη μεγάλη γιορτή μας του ΟΧΙ πριν το δημοψήφισμα. Δύο άνθρωποι γνώρισαν την αποθέωση. Ο ένας ήταν ο Κλέων Γρηγοριάδης (είχε προηγηθεί η συζήτησή του με τη Μαρία Σαράφογλου), Ο άλλος ήταν ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο ένας (Κλέων Γρηγοριάδης) και τώρα αποθεώνεται. Ο άλλος (Αλέξης Τσίπρας) δεν μπορεί να κυκλοφορήσει αν οι αστυνομικές δυνάμεις δεν αποκλείσουν πρώτα ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα.


Ψάξτε να βρείτε ποιος έκανε λάθος
---
Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου