Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 16/3 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δικαίωση Ελ. Σπανοπούλου

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών απαλείφονται οι αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου και του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ σε βάρος της Ελένης Σπανοπούλου, πρώην προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ για τη διαγραφή της και καταδικάζεται η ΕΣΗΕΑ στην καταβολή των σχετικών δικαστικών εξόδων.
---
Προσφυγή στην Επιθεώρηση Εργασίας
για τις ατομικές συμβάσεις στον "Ε.Τ."

Στην Επιθεώρηση Εργασίας προτίθεται να καταφύγει η ΕΣΗΕΑ μετά την ενέργεια του εκδότη του «Ελεύθερου Τύπου» να ζητήσει ατομικές συμβάσεις ύψους 580 ευρώ μεικτά από το τμήμα της διόρθωσης της εφημερίδας.
---
Ξανά πρώτο το δελτίο του Alpha

Στην πρώτη θέση και τη βδομάδα 7-13 Μαρτίου το δελτίο ειδήσεων του Alpha. Με ποσοστό 18% στο σύνολο του κοινού και 16,3% στις ηλικίες 15-44 κέρδισε για δεύτερη βδομάδα το δελτίο του ΑΝΤ1 , το οποίο, μεταδιδόμενο την ίδια ώρα, συγκέντρωσε 16% και 13,1%, αντίστοιχα.
---
Συζητήσεις Forthnet-τραπεζών σε εξέλιξη

Συνεχίζονται οι συζητήσεις της Forthnet με τις τράπεζες Εθνική, Alpha και Πειραιώς για την αναχρηματοδότηση των δανείων της.
---
Σκέφτονται το Β. Πελέκη
για τις ειδήσεις στην ΕΡΤ

Το όνομα του Βασίλη Πελέκη ακούγεται για τη θέση του συμβούλου ενημέρωσης στο διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ. Η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά το Πάσχα, και θα εξαρτηθεί από την πορεία του δελτίου ειδήσεων και του ενημερωτικού τομέα της ΕΡΤ1. Ο δημοσιογράφος το προηγούμενο διάστημα υπήρξε διευθυντής στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
---
Συνέδριο για την
επιχειρηματική διάσταση του αθλητισμού

Η 24MEDIA σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας SYMEON G. TSOMOKOS, διοργανώνει το πρώτο συνέδριο με τίτλο “Game Changer” με θέμα τον αθλητισμό και τη business & marketing πλευρά του, στις 18 Απριλίου 2016 στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

Τις εργασίες του μεγαλύτερου συνεδρίου για τον Αθλητισμό και την αθλητική βιομηχανία, θα ανοίξει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 20 διακεκριμένοι ομιλητές από το χώρο του Ελληνικού αθλητισμού ενώ κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κ. Jordi Bertomeu Orteu, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague καθώς και ο κ. Jesus Bueno Pascual, Αντιπρόεδρος Ευρώπης, Αφρικής & Μέσης Ανατολής του NBA. Πληροφορίες στο www.gamechanger.gr

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου