Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

... 25η Μαρτίου - κυκλοφορίες αθλητικών φύλλων: αλαλούμ !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Νέο αλαλούμ με τις κυκλοφορίες των
εφημερίδων στην αργία της 25ης Μαρτίου

Νέα μπέρδεμα προέκυψε σε μια ακόμα αργία με την κυκλοφορία των αθλητικών εφημερίδων.

Ενώ ως αργία τους είχε οριστεί η Πέμπτη (δεν θα κυκλοφορούσαν δηλαδή την Παρασκευή, ανήμερα της 25ης Μαρτίου) χθες τα δεδομένα άλλαξαν κατ’ εντολή των πρακτορείων διανομής που ευθυγραμμίστηκαν με τις κυριακάτικες, οι υπεύθυνοι των οποίων αποφάσισαν να τις κυκλοφορήσουν κατά μία ημέρα νωρίτερα (Σάββατο). Kάτι που, βέβαια, παρασύρει προς τα πίσω και τις εκδόσεις του Σαββάτου που θα κυκλοφορήσουν Παρασκευή.

Τα πρακτορεία δεν θέλουν να διανείμουν την Κυριακή μόνο τις αθλητικές εφημερίδες – αφού οι κυριακάτικες θα έχουν προηγηθεί – και έτσι υποχρεώνουν τους εργαζόμενους να κάνουν τη αργία τους για την εθνική και τη θρησκευτική εορτή… ετεροχρονισμένα, δηλαδή μια ημέρα μετά: αντί για Παρασκευή το Σάββατο. Αλαλούμ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δυο φορές στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν το πρακτορείο την έχει «κάνει» στις αθλητικές εφημερίδες. Ήταν στις εθνικές εκλογές και στο δημοψήφισμα οπότε πάλι οι κυριακάτικες κυκλοφόρησαν Σάββατο και έτσι υποχρεώθηκαν οι αθλητικές να χάσουν από μια έκδοση σε κάθε περίπτωση, αφού τα πρακτορεία αρνούνταν να κυκλοφορήσουν μόνο αυτές την Κυριακή.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου