Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

... η κρίση ραδιο-τέχνας κατεργάζεται !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κοινωνικό κράτος από τα... ραδιόφωνα


Μας πληρώνουν το νοίκι, μας πληρώνουν και κάποιους λογαριασμούς. Τι άλλο θέλουμε;

Σου ήρθε το νοίκι για το διαμέρισμα, την στιγμή που «δεν βγαίνεις» οικονομικά; Οι λογαριασμοί για φως-νερό-τηλέφωνο σου έχουν ήδη σταλεί και ψάχνεις ακόμα και το τελευταίο ευρώ για να τους πληρώσεις; Κανένα πρόβλημα. Το αγαπημένο σου ραδιόφωνο σου λύνει τα χέρια!

Ελέω κρίσης τα ραδιόφωνα έχουν προσαρμόσει τους διαγωνισμούς τους στα τωρινά δεδομένα και «ξελασπώνουν» τους ακροατές τους από επείγουσες καταστάσεις. Από την μια πλευρά ο Athens DeeJay 95.2 και η εκπομπή του Μιχάλη Τσαουσόπουλου πληρώνει το νοίκι των τυχερών ακροατών τους. Στέλνοντας μήνυμα στο 19000 και γράφοντας 952 (κενό) ονοματεπώνυμο, ηλικία και το «μηνιάτικο» που πληρώνουν, οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση. Ο νικητής της εβδομάδας ανακοινώνεται κάθε Παρασκευή στις 8.30 το πρωί, μετά από ερώτηση σωστού-λάθους από τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο on air και επίδειξης των αποδείξεων πληρωμής των τελευταίων δύο μηνών.

Από την άλλη ο Easy 97.2 (ξανα)πληρώνει τους λογαριασμούς των ακροατών του. Μέσα από το www.easy972.gr και την ειδική φόρμα συμμετοχής (ΕΔΩ), οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, να ανεβάσουν μια φωτογραφία του λογαριασμού τους και να αναφέρουν το είδος του. Τρεις τυχεροί από αυτούς θα ανακοινώνονται κάθε μέρα από την εκπομπή της Μαρίας Φραγκάκη και του Λάμπρου Κωνσταντάρα στις 8, 9 και 10 το πρωί, και θα πρέπει να επικοινωνήσουν εντός μισής ώρας με τον σταθμό στο 210 6842220 για να τους αποδοθεί το έπαθλο -μέχρι 150 ευρώ.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου