Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

... MEGA - ο νικητής τα παίρνει όλα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Θα επιστρέψει να πάρει το MEGA


Το απόλυτο chicken game μεταξύ των εκδοτών…

Πετάει ένα «Θα επανέλθει αυτός που μπορεί με άλλη μορφή» λες και είπε το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο και επιχειρεί να αλλάξει κουβέντα! Γνωρίζει ότι η φράση του, έχει βάλει φωτιά στα τόπια! Δεν του ξέφυγε, απλώς δεν θέλει να μιλήσει περισσότερο σε αυτή τη φάση… Μόνο μετά από πίεση και κυρίως λόγω του ισχυρού δεσμού μεταξύ τους, χαμηλόφωνα, αφήνει έναν ακόμη υπαινιγμό λέγοντας «Ο μέτοχος που μπορεί… Ο πιο ισχυρός… Που έχει τη δύναμη να το κάνει»!

Η παραπάνω συζήτηση όπως είναι σαφές και από τον τίτλο αφορά στο MEGA και αναφέρεται στο πρόσωπο που θα επιστρέψει για να πάρει το κανάλι, απαλλαγμένο από το μισό προσωπικό και τα δυσβάσταχτα χρέη προς τρίτους και προς τις τράπεζες! Δηλαδή μικρότερο, «εξαγνισμένο» όμως και σουλουπωμένο!

Με άλλα λόγια είναι το «πρόσωπο» που για λόγους ευκολίας αποκαλείται έτσι, αφού στην ουσία πρόκειται για τον μέτοχο ή πιο σωστά το σχήμα που θα εμφανιστεί με «διαφορετικά ρούχα» προκειμένου να το πάρει… Δηλαδή, να πάρει αυτό του οποίου σήμερα κατέχει ένα σημαντικό ποσοστό, όχι όμως όλο, για να το κάνει δικό του και μάλιστα χωρίς τα «βάρη» που σέρνει σαν μπάλα έτοιμη να το βουλιάξει στον πάτο της θαλάσσης!

Το MEGA είναι μαγαζί γωνία! Δεν το αφήνεις να βουλιάξει… Ή πιο σωστά το αφήνεις, μόνο τόσο όσο χρειάζεται για να απαλλαγεί από τα περιττά που φορτώθηκε στην 25χρονη πορεία του και για να μην πληρώσεις εσύ τα σπασμένα… Επανακάπτεις λοιπόν, αφού έχεις τα χρήματα και το αγοράζεις κοψοχρονιά, μιας και μόνο όσοι το γνωρίζουν από τα μέσα, γνωρίζουν και την πραγματική του αξία… Διότι το MEGA είπαμε, είναι μαγαζί γωνία!

Αυτό φέρεται να είναι το σχέδιο ενός εκ των μεγαλομετόχων του καναλιού, που συζητούσαν δυο πρόσωπα, τα οποία δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε, ούτε καν να «φωτογραφίσουμε» και τα οποία γνωρίζουν όσο ελάχιστοι τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ των εκδοτών

Μια ιστορία που την περιγράφουν ως το απόλυτο chicken game που ο νικητής τα παίρνει όλα!
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου