Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

... απλήρωτοι MEGA - "διαφορές" τεχνικών και δημοσιογράφων ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Εξελίξεις φέρνει η διάσπαση
τεχνικών και δημοσιογράφων του MEGA


Αποτέλεσμα της διαφοροποίησης τεχνικών και δημοσιογράφων του MEGA στον τρόπο που θα κλιμακώσουν τις στάσεις εργασίας στο ενημερωτικό πρόγραμμα του καναλιού ήταν η διπλή «σιωπή» που επιβλήθηκε το Σάββατο, δηλαδή στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Δημήτρη Τάκη, αλλά και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Είναι προφανές ότι η διαφοροποίηση και η «διάσπαση» του κοινού μετώπου που υπήρχε μέχρι τώρα μεταξύ τεχνικών και δημοσιογράφων του μεγάλου καναλιού, σηματοδοτεί μια νέα κατάσταση, η οποία με τη σειρά της δεν αποκλείεται να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων επισπεύδοντας ανεπιθύμητες καταστάσεις!

Το ενδεχόμενο να αυξηθούν οι στάσεις εργασίας κατά τη διάρκεια του ημερήσιου «ζωντανού» προγράμματος και από 4ώρες να εξελιχθούν σε 8ώρες… Με αποτέλεσμα καθημερινά να μη μεταδίδεται κάποιο από τα δελτία ειδήσεων και εναλλάξ η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού… Μοιραία θα οδηγήσει σε σημαντική μείωση της τηλεθέασης και κυρίως σε αποξένωση το σταθμό από το σκληρό πυρήνα των πιστών τηλεθεατών του.

Η κατάσταση στο MEGA με ευθύνη των μετόχων του περιγράφεται ως ένα βήμα πριν το απόλυτο κενό… Οι πιθανότητες να δώσουν λύση, χρηματοδοτώντας το, μειώνονται καθημερινά… Αφού το μόνο που τους απασχολεί είναι να μην πληγεί η υστεροφημία τους, αλλά και να βρουν ένα πρόσχημα για να μη χρεωθεί ο καθένας για τους λόγους του το ναυάγιο που οδηγούν το κανάλι!

Οι απλήρωτοι και ταλαιπωρημένοι εργαζόμενοι μέσα σε όλα, οφείλουν να σηκώσουν κι άλλο ένα ακόμη, να μη δώσουν την ευκαιρία στους μετόχους που εγκατέλειψαν το σταθμό, να τους φορτώσουν ευθύνες που δεν τους ανήκουν!

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου