Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

... μια άλλη ανάγνωση για τη "διάσωση" του MEGA ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

“Καίγονται” για τις επιστροφές του MEGA!



Μεγάλη ανακούφιση για τους διαφημιστές και τους διαφημιζόμενους η απόφαση των μετόχων για τη “διάσωση” του MEGA με το ποσό των 3 εκατ. ευρώ.

Η υποστήριξή τους προς το κανάλι με τη σταθερή διάθεση διαφημίσεων, παρά τις ελλείψεις στο πρόγραμμα δεν ήταν, όπως είναι προφανές, μια κίνηση αλληλεγγύης στους εργαζόμενους. Εκείνο που “καίει” και τους δύο είναι οι “επιστροφές”, το μπόνους δηλαδή για την επιλογή τους να επιλέξουν το κανάλι για τα προϊόντα τους.

Αυτή η υπόθεση των “επιστροφών” στα ΜΜΕ είναι μια γκρίζα ζώνη για την οποία κουβέντα δεν κάνουν οι δανειστές. Ούτε καν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θέσπισε το 9,9% ως ανώτατο όριο στις εκπτώσεις, με το νόμο 2328/1995.



Αγωνία για την μισθοδοσία

Με αγωνία περιμένουν την αυριανή μισθοδοσία οι εργαζόμενοι στο Mega, καθώς σε εκκρεμότητα είναι η υπόσχεση για αποπληρωμή των δεδουλευμένων ενάμιση μήνα από τους... δυόμιση που συνολικά οφείλονται.

Τις τελευταίες ώρες η αγωνία έχει κορυφωθεί σε δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους, φοβούμενοι πως θα υπάρξει άλλη μια ακύρωση των προσδοκιών τους. Πάντως οι υπάλληλοι είναι ετοιμοπόλεμοι και έχουν προγραμματισμένη για την Τρίτη Γενική Συνέλευση.

Σε περίπτωση που το κανάλι δεν τηρήσει τις υποσχέσεις του θα ξεκινήσουν απεργίες διαρκείας...

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου