Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

... ΕΡΤ - Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή - συναυλίες ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

SummERTime


Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή

Την πολιτιστική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή», που συνδιοργανώνουν η ΕΡΤ και ο δήμος Αγίας Παρασκευής, παρουσίασαν σήμερα ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Σταθόπουλος και ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής.

Από τη Δευτέρα 27 Ιουνίου έως και την Κυριακή 17 Ιουλίου, η ΕΡΤ ανοίγει καθημερινά τις πύλες της για να φιλοξενήσει στον κήπο του Ραδιομεγάρου, 21 συνολικά συναυλίες σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών με δωρεάν είσοδο.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος ανέφερε ότι η συγκεκριμένη δράση θα προσφέρει τη δυνατότητα στους πολίτες να απολαύσουν δωρεάν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι ο θεσμός αυτός θα εδραιωθεί, θα επεκταθεί και θα αποτελέσει ένα ακόμα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός της Αθήνας.

«Με ανάλογες δράσεις η ΕΡΤ υπηρετεί την ανάγκη για εξωστρέφεια και ανταπόδοση στην κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής, υπογραμμίζοντας ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για δύο βραδιές θα δοθεί βήμα σε νέους καλλιτέχνες που διακρίθηκαν στον διαδικτυακό διαγωνισμό Yourband@ert.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των συναυλιών παρουσίασε ο Διευθυντής Προγράμματος Ραδιοφωνίας Γιώργος Γιουκάκης, τονίζοντας ότι το ρεπερτόριο ανταποκρίνεται σε όλα τα είδη ελληνικής και ξένης μουσικής, όπως αυτή προβάλλεται από τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ, ενώ η Συντονίστρια των Μουσικών Συνόλων Μαρία Κοπανά αναφέρθηκε στις συναυλίες της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας και της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου