Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

... ο Κ. Νικόλτσιος πρόεδρος του Δ.Σ. του Ρ/Σ "Στο Κόκκινο" ..

*
Ανασυγκρότηση
***
*

"Καπέλο" ο Κώστας Νικόλτσιος
στον Κώστα Αρβανίτη στο "Κόκκινο"

Ένας σημαντικός δημοσιογράφος, με τεράστια εμπειρία και πορεία στο χώρο της Αριστεράς, ανέλαβε αυτήν την εβδομάδα πρόεδρος του Δ.Σ. του ραδιοφωνικού σταθμού "Στο Κόκκινο", που ουσιαστικά αποτελεί κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ στα ερτζιανά. Ο Κώστας Νικόλτσιος σε πρώτη φάση θα αναλάβει να εξυγιάνει τα οικονομικά του σταθμού, που τα τελευταία χρόνια πάνε από το καλό στο χειρότερο, με αποτέλεσμα ο διευθυντής του, Κώστας Αρβανίτης, να δέχεται βολές ότι η "ανταποδοτικότητα" σε σχέση με την ακροαματικότητα είναι πολύ μικρή. Είναι ενδεικτικό ότι το τελευταίο διάστημα ο Κ. Αρβανίτης δέχθηκε σκληρή κριτική για την απόφασή του να στήσει "θυγατρικό" ραδιοφωνικό σταθμό στη Νάξο, χωρίς όμως να έχει βρει τρόπο να καλύψει τα έξοδα της λειτουργίας του.

Ο κ. Νικόλτσιος μπορεί μεν να έχει ως πρώτη του φροντίδα την τακτοποίηση των οικονομικών, αλλά πολλοί λένε πως η παρουσία του είναι το πρώτο "χτύπημα" στον Κ. Αρβανίτη, καθώς ταυτόχρονα με τις παρεμβάσεις του στα οικονομικά θα έχει λόγο σταδιακά και στα δημοσιογραφικά ζητήματα του σταθμού. Είναι ενδεικτικό ότι η τοποθέτησή του στη θέση του επικεφαλής του σταθμού δεν έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον Κ. Αρβανίτη και τον κύκλο των δημοσιογράφων που βρίσκονται κοντά του.

---
πηγή: media/Παραπολιτικά
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

16 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΨΩΝΙΣΑΝΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ.ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΛΚΗΣ.ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ''ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ'' ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΙΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ''ΕΞΠΡΕΣ'' ΚΑΙ ''ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ'' ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ.Η ''ΕΞΠΡΕΣ'' ΚΑΙ Η ''ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ''ΦΑΛΗΡΙΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΔΟΕΑΠ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ 20% ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΑΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ανώνυμος 12:27 μ.μ. - ... ενδιαφέρον ... θα το ψάξουμε και θα τοποθετηθούμε ανάλογα ...

      Διαγραφή
    2. Πίσω από την ανωνυμία σου, με ευκολία γράφεις ένα σωρό χυδαίους χαρακτηρισμούς, ανακρίβειες και συκοφαντικά ψέμματα και απαντώ γιατί μου άναψαν τα λαμπάκια. Επειδή γνωρίζω αρκετά καλά την πορεία του κου Νικόλτσιου, στον χώρο του τύπου, σε πληροφορώ ότι: 1) Η Τυποεκδοτική "φαλήρισε" 20 και πλέον χρόνια, αφότου έφυγε ο Νικόλτσιος, δούλευε εκεί την δεκαετία του 80. 2) Ο ΕΔΟΕΠΑΠ δεν έχασε τα αποθεματικά του από δομημένο ομόλογο, αυτό συνέβη στο ΤΣΠΕΑΘ, αλλά από το PSI το 2012, ο Νικόλτσιος δεν ήταν εκεί, είχε αποσυρθεί 10 χρόνια πριν, καμμία σχέση, αλλού να ψάξεις του υπαίτιους και 3) στην ήδη προβληματική EXPRESS βρέθηκε κατόπιν προτροπής των συνδικαλιστικών ενώσεων των δημοσιογράφων και του προσωπικού,προκειμένου να σωθεί η εταιρεία και οι θέσεις εργασίας. Το blog, πόσο μάλλον, που και είναι μέσο συνδικαλιστών, κακώς επιτρέπει συκοφαντικά σχόλια από ανώνυμους, γι αυτό και απαντώ ανωνύμως.

      Διαγραφή
    3. @ ανώνυμος 5:12 μ.μ. - ... η απάντηση - ή όποια απάντηση - είναι η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση για σχολιασμούς που άπτονται "στρεβλώσεων" ή "συκοφαντικών" σχολίων ... η αστυνόμευση των σχολίων - εκτός των καθαρά υβριστικών - δεν είναι στις προτεραιότητές μας ... επ' ευκαιρία ΟΛΟΙ θα πρέπει να επιδεικνύουμε μια κάποια αυτοσυγκράτηση ... κειμενογράφοι και σχολιαστές ... έρρωσθε ...

      Διαγραφή
  2. Για τον συγκεκριμένο ''κύριο'' ρωτήστε τους εργαζομένους της εφημερίδας ''ΕΞΠΡΕΣ''.Αποτελούν άλλωστε τα τελευταία θύματά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλύτερα να μην τους ρωτήσετε γιατί θα απογοητευτούν οι συνάδελφοι του Ρ/Σ..
    Ειδικά αν φέρει μαζί και τους βοηθούς του..
    Και βέβαια ο Κύριος Ανώνυμος που τον υποστήριξε ή κάτι δεν ξέρει καλά ή κάποιο λάθος κάνει ελπίζω έχοντας καλή πρόθεση..ειδικά εκεί που λέει "την ήδη προβληματική EXPRESS βρέθηκε κατόπιν προτροπής των συνδικαλιστικών ενώσεων των δημοσιογράφων και του προσωπικού,προκειμένου να σωθεί η εταιρεία και οι θέσεις εργασίας."..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΗΡΞΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΞΠΡΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΩΣ ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟ.ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΠΡΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΕ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ.ΕΔΙΝΕ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ 600.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΧΟΝΤΡΑ,ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΕ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ''ΚΥΡΙΟΣ ''ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ- ΚΑΛΟΦΩΛΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ

    Α.Π. 438
    Προς τον Πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ
    κ. Βασίλη Καζάκο
    Και τα μέλη του Δ.Σ
    ΑΘΗΝΑ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005
    Κύριε Πρόεδρε,
    Αγαπητοί συνάδελφοι
    Τις τελευταίες ημέρες, εκτός απο τα δημοσιεύματα στον Τύπο, το μέλος του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ κα Ελένη Σπανοπούλου έστειλε επιστολή σε όλα τα μέλη της ΕΠΗΕΑ. προκαλώντας αναστάτωση, ανησυχία και προβληματισμό θέτοντας πολλά ερωτήματα, τα οποία έχουν σχέση με τα θέματα, που θίγει με την επιστολή της στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει «για παιχνίδια χρήματος, εξουσίας και αδιαφάνειας στον ΕΔΟΕΑΠ», υπονοώντας ότι κάποια δισεκατομμύρια που παίχθηκαν και χάθηκαν στο χρηματιστήριο ίσως πέρασαν μέσα από την χρηματιστηριακή στην οποία συμμετείχε ο Ταμίας του ΕΔΟΕΑΠ κ Κων/νος Ι. Νικόλτσιος, επίσης υπονοεί αδιαφάνεια στην αγορά του κτιρίου και στη μηχανοργάνωση?
    Η ανησυχία των μελών έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ δεν έχει πάρει ακόμη σαφή θέση για την αποκατάσταση της αλήθειας, σε μια περίοδο μάλιστα που τα ασφαλιστικά μας ταμεία βάλλονται ποικιλοτρόπως.
    Απευθυνόμαστε σε σας κύριε Πρόεδρε, ως τον πλέον αρμόδιο και με το αναμφισβήτητο κύρος που διαθέτετε και σας ζητάμε να ενημερώσετε τους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ αποκαθιστώντας την αλήθεια.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΜΑΡΚΟΣ ΓΚΑΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΡΩΤΟΛΑΤΗΣ

    ------------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι κρίμα που δινετε βήμα σε τετοια συκοφαντικά σχόλια ο Νικόλτσιος ειναι απο τους λιγους εντιμους αγωνιστές κρίμα

      Διαγραφή
    2. @ ανώνυμος 2:11 - ... στον τελευταίο σχολιασμό "συνυπάρχει" και επιστολή με ονοματεπώνυμο ... αν υπάρχει και επ' αυτής αντίλογος ο χώρος στη διάθεσή σας ...

      Διαγραφή
    3. ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΓΕΙΡΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΜΑΙ.ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΧΩΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΛΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ.ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ''ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ'' ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

      Διαγραφή
  5. Επειδή βλέπω πώς ο ίδιος ανώνυμος υπερασπίζετε ή τον εαυτό του; ή κάποιον συγγενή; του, να τον ρωτήσω αν ξέρει πόσα χρήματα πήρε ο συγκεκριμένος κύριος από την ΕΞΠΡΕΣ σε μετρητά και τι επιταγές.
    Δεν μιλάω για τπτ προμήθειες από τα διαφημιστικά γραφεία που ασχολούνταν με τους ισολογισμούς γιατί εκεί θα ανέβει αρκετά το νούμερο που θα πρέπει να μας πει και δεν θέλω να τον μπερδέψω..
    Και ας μην μιλήσουμε καλύτερα για το πόσους πόντους(οι ισολογισμοί τιμολογούνταν με τον πόντο για όποιον δεν έχει ασχοληθεί) τιμολογούσαν τους ισολογισμούς και πόσοι πόντοι ήταν τελικά οι διμοσιευμένοι ισολογισμοί επί τις θητείας του..
    Ένα ΣΔΟΕ θα μπορούσε εύκολα να το βρει αν το αφήνανε βέβαια να το ψάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ γελά και το παρδαλό κατσίκι, αφού επικαλείσαι τις συκοφαντικές επιστολές της Σπανοπούλου! Ρώτα να μάθεις πόσοι εισαγγελείς πέρασαν απο τον ΕΔΟΕΑΠ στα χρόνια της θητείας της και γιατί την διέγραψε η ΕΣΗΕΑ! Πολύ φερέγγυο και αξιόπιστο πρόσωπο! Τον Νικόλτσιο τον έβαλε στόχο γιατί έβγαλε στη φόρα την διαμεσολάβησή της για την αγορά του κτιρίου από τον εργοδότη της τον Λάτση, με μεγάλο ¨καπέλλο" στη αξία και ότι αυτό συνεπάγεται. Η ΕΠΗΕΑ διευκρινίσεις ζητά, εξάλλου αποδείχθηκε ότι όλα αυτά ήταν απλώς λάσπη, καμμία συμμετοχή της χρηματηστηριακής εταιρείας στις συναλλαγές του ΕΔΟΕΑΠ. Εξάλλου πρόεδρος της χρηματιστηριακής εταιρείας, την περίοδο εκείνη ήταν ο Γκανάς που συμμετείχε στην εταιρεία. Όσο για την EXPRESS, ρωτήστε τον τότε πρόεδρο του σωματείου σας τον κο Μυλωνά να μάθετε τα πραγματικά γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς τα πραγματικά γεγονότα στην ΕΞΠΡΕΣ δυστυχώς τα ζήσαμε δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε κανέναν.
      Εσύ τα έζησες και αν ναι από πια μεριά;

      Διαγραφή
    2. Τι κάνει κλο κλο; Ο αντ' αυτού! Γειά σου ρε Μήτσο Λυσία!

      Διαγραφή
  7. Επειδή ανώνυμα ως συνήθως ασχολείστε καποιοι γνωστοι αγνωστοι μαζί μου απαντώ ενυπόγρσφσ στο θέμα Νικόλτσιου :
    Δεν με αφορά το πως έφυγε από τον Ριζοσπαστη / ΚΚΕ αρχικά και τήν ΑΥΓΉ / ΚΚΕ εσωτερικού στη συνέχεια
    Οι ένθεν και ένθεν πρώην σύντροφοι του και συνάδελφοι μας τα γνωρίζουν και τα έχουν καταγγείλει .
    Δεν με νοιάζει αν ο ΣΥΡΙΖΑ τον επέλεξε ως αποτυχόντα υποψήφιο βουλευτή ή αν τον εμπιστεύεται για την αναδιάρθρωση των οικονομικών του Ρ/Φ Στο Κόκκινο.
    Για τη θητεία του στο πλευρό της εργοδοσίας στην ΕΞΠΡΕΣ τα γνωρίζουν και τα καταγγέλοντες οι απλήρωτοι και απολυμένοι συνάδελφοι τεχνικοί διοικητικοί δημοσιογράφοι .
    Δεν γνωρίζω τις επιδόσεις του ως. .... μηχανικού γιατί μηχανικός είναι και ως συμβούλου του κου Βερνίκου .
    Γνωρίζω όμως ότι
    Με εμετική ανώνυμη επιστολή το 2002 και ΑΦΟΎ ΑΠΟΚΆΛΥΨΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΎΠΑΡΞΗ χρημστιστηριακης ΕΛΔΕ με τον ίδιο πρόεδρο και τους Γκανά -Ξηρογιάννη -Λέφα στο ΔΣ επιχειρηθηκε η σπιλώση μου
    Και η εμπλοκή του ονόματος μου στην αγορά του κτιρίου του ΕΔΟΕΑΠ από μια εκ των εταιρειών του Ομίλου της Οικογένειας Λάτση για την οποία Εργάστηκα επί 15 ετία.
    Εσύ ανώνυμε λάσπογράφε λες ότι ο Νικόλτσιος με λασπώσε τότι ...Το ίδιο είπε και ο Εισαγγελέας που τον κάθισε παρέα με τον Ξηρόγιάννη στο σκαμνί.Απέσυρα την μήνυση αφού υπόγραψαν δήλωση!
    Ξέρω ακόμη ότι στο διάστημα που μετείχε στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ 1997-2001 παίχθηκαν 23.000.000 ευρώ τα περισσότερα ΧΩΡΊΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΔΣ και χάθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος τους.
    Ξέρω ότι για το θέμα του Κτιρίου. και το θέμα του Χρηματιστηρίου και του Χαρτοφυλάκιου του ΕΔΟΕΑΠ μόλις ανέλαβα την προεδρία έφερα ορκωτούς και έχω στη διάθεσή οποιουδήποτε ΔΎΟ ΠΟΡΊΣΜΑΤΑ ΕΛΈΓΧΟΥ που αφορούν και τη θητεία Νικόλτσιου ως Ταμία του ΔΣ
    Ξέρω ακόμη ότι με απόφαση του ΔΣ επί προεδρίας μου τα δύο Πορίσματα των Ορκωτούς κατατέθηκαν με την υπογραφή μου στον Εισαγγελέα
    Ξέρω ότι ο Εισαγγελέας γία το Πόρισμα του κτιρίου κατά το μέρος της αγοράς του έβαλε την υπόθεση στο αρχείο ενώ για το μέρος της ΕΞΌΦΛΗΣΗΣ του τμήματος με Ταμία τον Νικόλτσιο άσκησε δίωξη κατά παντός υπευθύνου.
    Ξέρω ότι το δεύτερο Πόρισμα για τις. ευθύνες των ΔΣ 1997-2001 τέθηκε από τον κο Εισαγγελέα στο αρχείο λόγω παραγραφης .Αυτό όμως δεν απαλλάσσει ηθικά τουλάχιστον καποιους ανευθυνόυς ανίδεους απληστους και άρα επικίνδυνους τότε συμβούλους να παίζουν τα χρήματα των ασφαλισμένων χωρίς αποφάσεις ΔΣ σε μετοχές Βαρβέρη και Ιχθυοαλλιεργειες !!!
    Ξέρω τέλος ανώνυμε ρυπαρογράφε ότι από το 2012 που η ενωμένη Διοίκηση Σπανοπούλου ηγήθηκε στον Ανένδοτο κατά του εγκλήματος τιυ PSI μέχρί σημερα λεχρίτες σαν και του λόγου σου απο την ΕΣΗΕΑ και την ΕΠΗΕΑ προσπάθησαν να μας εξαφανισουν με λάσπη σκουληκιών, με ρουφιανιές σε εισαγγελική γραφεία, με εμετικές παραταξιακές ανακοινώσεις , με ανανδρα χτυπηματα κάτω από τη μεση (όπως κάνεις εσυ εδω ανωνυμε συκοφάντη) με κραυγέε γεμάτες μίσος , με ελέγχους από οικονομικούς επιθεωρητές, με χρυσό πληρωμένους ορκωτούς ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΆΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ
    Η , Σχεδόν τίποτε αν εξαιρέσεις την πέτρα στο νεφρό μιας άρρωστης καθαρίστριας που έχε την ατυχία να προσληφθεί με εισήγηση μου ....
    Γνωρίζω τέλος ότι είχε την αμέριστη συμπαράσταση του ΕΔΟΕΑΠ και με την ψήφο μου στην πρόσφατη γνωστή άλλωστε σοβαρή περιπέτεια της υγείας του την οποία χαίρομαι γιατί ξεπέρασε.
    Εγώ αυτά ξέρω και τα υπογράφω
    Εσύ ανώνυμε τί ξέρεις εκτός από το να σέρνεται στη λάσπη ; ;;;
    Ελένη Σπανοπούλου
    Πρώην Πρόεδρος ΕΔΟΕΑΠ
    ΥΓ Συγγνώμη από τους συναδέλφους του blog για την ένταση ,αλλά κάθε επίθεση στο όνομα της Οικογένειας μου θα αντιμετωπίζεται έτσι, γιατί δεν δίνω ασυλία στην αγυρτία και δη την ανώνυμη
    Ε


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ αυτο που ξέρω είναι ότι επί των ημερών της κυρίας Σπανοπούλου ο Καλοφωλιάς στριμώχτηκε άγρια.Αναγκάστηκε να πληρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό στον ΕΔΟΕΑΠ ως έναντι για τις ασφαλιστικές εισφορές προκειμένου να πάρει ασφαλιστική ενημερότητα.Από τότε κανένας δεν τον ξαναενόχλησε για αυτό το θέμα παρότι το χρωστούμενο ποσό είχε φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη.Όσο για τον υποστηρικτή του Νικόλτσιου μάλλον πρόκειται για συνεργάτη του στην Εξπρές και ίσως συνεργάτη του ακόμα.Υποψιάζομαι μάλιστα και την ταυτότητά του.Τέως Πασόκος και τώρα όψιμος αριστερός.Ας μην παρατραβάει το σκοινί όμως γιατί θα βγούν και άλλα στοιχεία στη φόρα και δεν ξέρω αν συμφέρει και τον ίδιον αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή