Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

... ΕΔΟΕΑΠ - ματαιώθηκε η Γ΄ Τακτική Γ.Σ. λόγω μη απαρτίας ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Σχόλιο "Α" ... η εικόνα που δίνει η Συνοπτική έκθεση των οικονομικών του Οργανισμού της χρήσης 2015 ... και δεν της "δόθηκε" η δυνατότητα να επεξηγηθεί σήμερα, έχει - εν συντομία - ως εξής:
  • Τα έσοδα κύριας δραστηριότητας του ΕΔΟΕΑΠ από 58 εκατ. ευρώ το 2009 έχουν μειωθεί στα 20,6 εκατ. ευρώ το 2015 ... και λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και λόγω της εισφοροδιαφυγής και εισφοροκλοπής του αγγελιοσήμου...
  • Τα ταμειακά διαθέσιμα σήμερα και τα προβλεπόμενα έσοδα του μηνός Ιουνίου οριακά θα καλύψουν συντάξεις και μισθούς μέχρι το τέλος Ιουνίου 2016...
  • και στο Συμπέρασμα δίνεται η "χαριστική βολή" λέγοντας ότι "Ο ΕΔΟΕΑΠ τρέχει με λειτουργικό έλλειμμα 15,2 εκατ. ευρώ..."
... αυτά ... και άλλα, δεν ακούστηκαν σήμερα...
Ματαιώθηκε
η Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η σημερινή προγραμματισμένη Γ΄ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΔΟΕΑΠ ματαιώθηκε λόγω μη επιτεύξεως της προβλεπόμενης από το Καταστατικό απαρτίας.

Η Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί και πάλι όπως ορίζεται από το άρθρο 25, παρ.5 του Καταστατικού του ΕΔΟΕΑΠ και για τις ημερομηνίες, θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των μετόχων –μελών.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Ευάγγελος Τάτσης
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ.
Νίκος Καρούτζος
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου