Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

... MEGA - ο Σοφρώνης, του Γκανά, υπέρ της εργοδοσίας !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*
ΠΑΜΕ Τύπου & ΜΜΕ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
κατά της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ


Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση του Δημήτρη Σοφρώνη εκλεγμένου -ή άραγε διορισμένου από την εργοδοσία- “συνδικαλιστή”, μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ με την ΑΣΚ-ΕΠΗΕΑ, της αυτοπροσδιοριζόμενης ως “αριστερής” παράταξης, με επικεφαλής τον Μάρκο Γκανά.

Ο συγκεκριμένος -Σοφρώνης- παρέστη στην πρόσφατη εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων που είχαν ασκήσει οι συνάδελφοί του, τεχνικοί του MEGA CHANNEL μαζί με το σωματείο τους την ΕΤΙΤΑ, για τη διασφάλιση των δεδουλευμένων που τους οφείλονται, ως μάρτυρας από την πλευρά της εργοδοσίας, ως προδότης δηλαδή των συμφερόντων των συναδέλφων του τεχνικών αλλά και των διοικητικών υπαλλήλων και δημοσιογράφων του MEGA, που καλούνται να πληρώσουν τις επιχειρηματικές επιλογές των τριών Ομίλων-μετόχων του καναλιού.

Σημειώνουμε επίσης ότι σε πρόσφατη συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων του καναλιού έχει ληφθεί απόφαση για προσφυγή σε ασφαλιστικά μέτρα αν ως τις 30 Ιούνη δεν εξοφληθούν τα δεδουλευμένα τους. Ποιόν θα υποστηρίξει τότε ο συγκεκριμένος Σοφρώνης; Εμείς δεν έχουμε καμιά αμφιβολία!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος απασχολεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει απαγορεύσει ετσιθελικά σε εκλεγμένο συνδικαλιστή της ΠΟΕΠΤΥΜ, την είσοδό του στο κανάλι και την επικοινωνία με τους απλήρωτους εργαζόμενους.

Για τη στάση του αυτή καταδικάστηκε ομόφωνα σε πρόσφατη σύσκεψη του Διασωματειακού των ΜΜΕ. 


Για την ηγεσία της ΑΣΚ-ΕΠΗΕΑ και τον πρόεδρο Μάρκο Γκανά προκύπτουν τα παρακάτω αμείλικτα ερωτήματα :

Α) Ηταν σε γνώση τους η δράση του συγκεκριμένου; Με ποιανού εντολή πήγε στα δικαστήρια κατά των συναδέλφων τεχνικών και υπέρ της εργοδοσίας;

Β) Τώρα που γνωρίζουν οι έξι (6) της απόλυτης πλειοψηφίας στο Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ, τι μέτρα προτίθενται να πάρουν κατά του συγκεκριμένου;

Προβλέπεται άραγε το μέτρο της καθαίρεσης από το Δ.Σ., της διαγραφής από την παράταξή τους και από τα Μητρώα της ΕΠΗΕΑ;


Περιμένουμε...
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου