Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

... ακκισμοί - πάνω στα συντρίμμια της Αίγινας ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Συντρίμμια...



“ Όταν η δημοσιογραφική αλητεία
συναντά την πολιτική απόγνωση της διαπλοκής και των φερέφωνών της ”

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί κανείς ότι ένα τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον άδικο χαμό 4 συνανθρώπων μας, θα μπορούσε να γίνει αντικείμενο άθλιας πολιτικής εκμετάλλευσης.

Και όμως έγινε.

Και όχι μόνο από περιθωριακά έντυπα και ιστοσελίδες αλλά από δήθεν έγκριτους δημοσιογράφους και ΜΜΕ.

Ο αυτοεξευτελισμός είναι δικαίωμα και του κ. Άρη Πορτοσάλτε και του κ. Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. Δεν πρόκειται να τους το στερήσουμε σε καμία περίπτωση.

Όσο για την εφημερίδα «Τα Νέα» που σήμερα έσπευσε να προβάλλει με πρωτοσέλιδο ένα γεμάτο υπόνοιες ρεπορτάζ για φήμες που δήθεν ξεκινούν από τις παραλίες της Αίγινας, τι να πούμε;

Και άλλοι χρεοκόπησαν αλλά δεν έκαναν και έτσι.

ΥΓ: Ευχαριστούμε τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη και το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ τόσο για τα υπονοούμενα όσο και για την ευθεία επίθεση στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα. Όσο ξεπερνάτε τα όρια της χυδαιότητας τόσο περισσότερο ευδιάκριτο γίνεται στους πολίτες το επίπεδο της αντιπολίτευσης που ασκείτε.
---
“ Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέχει τους «ενοχλητικούς
δημοσιογράφους» και τη Δημοκρατία; ”

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΥΚΛΩΝ" ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Κύκλοι του ΣΚΑΪ τονίζουν ότι η κυβέρνηση ξεπέρασε και τον εαυτό της, στοχοποιώντας δημοσιογράφους για την άποψή τους. Ένα tweet του Άρη Πορτοσάλτε, στον προσωπικό του λογαριασμό όπου διατύπωνε ένα εύλογο ερώτημα για το δυστύχημα στην Αίγινα, επικαλούμενος το αίτημα του Σταύρου Θεοδωράκη για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όσων επέβαιναν στο μοιραίο ταχύπλοο, έγινε η αφορμή να δείξει η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά το πόσο «εκτιμά» την ελεύθερη και αχειραγώγητη άποψη.

Κύκλοι του ΣΚΑΪ υπενθυμίζουν ότι σε όλες τις Δημοκρατίες οι «ενοχλητικοί δημοσιογράφοι» είναι αποδεκτοί από τις κυβερνήσεις και πολλές φορές απαραίτητοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ άραγε, αντέχει τους «ενοχλητικούς δημοσιογράφους» και τη Δημοκρατία; Ή μήπως δεν αντέχει ούτε το ένα, ούτε το άλλο αλλά ούτε και το twitter;

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου