Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 26/9 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Πλήρωσε την πρώτη δόση
για τις άδειες και ο Ant1

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή κατέθεσαν την πρώτη δόση Σκάι και Μαρινάκης, ενώ σήμερα Δευτέρα είναι η καταληκτική ημερομηνία…
---
Δεν έδωσε η ΓΓΕΕ
παράταση στον Καλογρίτσα

Εστάλη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σήμερα το πρωί αίτημα από την εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ», με το οποίο ζητεί να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτής εντός της σήμερον.

Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε η παρακάτω απάντηση:

«Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξη των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί». Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.
---
Σαββίδης στη θέση Καλογρίτσα,
αν δεν μπούνε τα λεφτά

Αν μέσα στο επόμενο τρίωρο, ως τις 3.00 το μεσημέρι η εταιρεία του Ιωάννη Καλογρίτσα δεν πληρώσει τη δόση των 17,5 εκατ. ευρώ τότε πρώτη επιλαχούσα είναι η Dimera Media Ltd του Ιβάν Σαββίδη. Κι αν κι εκείνη δεν ανταποκριθεί ακολουθεί ο Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά.
---
Προσλήψεις στην ΕΡΤ

Ο κύκλος των προσλήψεων ανοίγει στην ΕΡΤ. Η απόφαση του ΔΣ της εταιρείας, που έχει υπογράψει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, προβλέπει την πρόσληψη 55 εργαζομένων με συμβάσεις που θα λήξουν τον Ιούνιο του 2017. Πρόκειται για 20 δημοσιογράφους και 35 εργαζόμενους λοιπών ειδικοτήτων. Μεταξύ των δημοσιογράφων υπάρχει πρόβλεψη για έναν παρουσιαστή (Π. Χαρίτος), δύο σχολιαστές και έναν διερμηνέα. Για τις υπόλοιπες θέσεις προβλέπονται δέκα ηχολήπτες (ένας στη Ζάκυνθο), εννέα μοντέρ, οκτώ γραφίστες, ένας μουσικός παραγωγός κ.ά.
---
Θέλει να καταθέσει και ο Γιαννίκος

Το αίτημά του να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και τηλεοπτικών εταιρειών διαβίβασε στον πρόεδρο της Επιτροπής Σ. Φάμελλο, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Alter και υπόδικος Κώστας Γιαννίκος.
---
Προσφυγή από Μαρινάκη
για “πόθεν έσχες” ΣΚΑΪ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες ο Β. Μαρινάκης θα προσφύγει κατά του Γ. Αλαφούζου για το προβληματικό «πόθεν έσχες». Κάτι που είναι πολύ πιθανό να περιπλέξει κι άλλο τις διαδικασίες για τις τηλεοπτικές άδειες.
---
πηγή: http://www.typologies.gr/-http://www.enimerosi24.gr/
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου