Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 28/9 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο

Με 152 ψήφους υπέρ ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο με πολλά από τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης.

Συνολικά το σχέδιο νόμου, και ιδιαίτερα οι διατάξεις επί ασφαλιστικών θεμάτων και για τη μεταφορά στο Υπερταμείο των φορέων ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ, Κτιριακές Υποδομές, Αττικό Μετρό, ΔΕΗ και ΕΛΒΟ, που τέθηκαν σε ονομαστική ψηφοφορία με πρόταση κομμάτων της αντιπολίτευσης, υποστηρίχθηκαν μόνο από τους βουλευτές της δικομματικής πλειοψηφίας.
---
Σαββίδης:
Δεν θα διαπραγματευτούμε με Κοντομηνά

Κλείνει την πόρτα προς τον Alpha ο Ιβάν Σαββίδης“Από όσο φαίνεται από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του, μάλλον δεν θα διαπραγματευτούμε μαζί του”, δήλωσε στο ΑΠΕ και πρόσθεσε: “από όσο κατάλαβα, δεν θα του επιτρέψουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Σίγουρα έχει την αγωνία του, αλλά πρέπει να μάθει εκτός από το να κερδίζει και να χάνει”. Ο επικεφαλής της Dimera δηλώνει έτοιμος να καταβάλει την πρώτη δόση, υποστηρίζοντας πως έχει διαφανή χρηματοδότηση.
---
Στις 7 Οκτωβρίου
στην Επιτροπή Θεσμών ο Ν. Παππάς

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, σε ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, θα ανοίξει εκ νέου το θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς θα απαντήσει στις ερωτήσεις των μελών της Επιτροπής για την πορεία του διαγωνισμού.
---
Διαψεύδει η Ράνια Τζίμα για την ΕΡΤ

Μέσω facebook, η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα διέψευσε πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και την ήθελαν να πηγαίνει στην ΕΡΤ για ρεπορτάζ ΝΔ, μετά τις εξελίξεις στο Mega.

“Αγαπημένοι συνάδελφοι, επειδή το διάβασα… δεν πηγαίνω στην ΕΡΤ”, έγραψε η Ράνια Τζίμα στο facebook.
---
Οι ειδήσεις του Alpha
στην υπηρεσία του αφεντικού

Μέχρι χθες το τηλεοπτικό δελτίο του Alpha ήταν σχεδόν μονοθεματικό εναντίον του Καλογρίτσα. Από σήμερα το τηλεοπτικό δελτίο του Alpha είναι σχεδόν μονοθεματικό αλλά εναντίον του Σαββίδη (περίπου τον ξέχασε τον Καλογρίτσα). Τι άλλαξε; Είναι απλό: άλλαξε ο αντίπαλος του Δημήτρη Κοντομηνά στις τηλεοπτικές άδειες. Μέχρι χθες ήταν ο Καλογρίτσας που έπαιρνε την τηλεοπτική άδεια γι' αυτό και το κανάλι τον έβαζε στο στόχαστρο. Πλέον όμως είναι ο Σαββίδης μια και αποσύρθηκε ο Καλογρίτσας οπότε επικεντρωνόμαστε στο νέο μας στόχο.
---
Έκτακτη γενική συνέλευση στο ΣΚΑΪ

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλούνται οι μέτοχοι της Ειδήσεις Ντοτ Κομ (ΣΚΑΪ) αύριο Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου. Θέμα της συνέλευσης είναι η παροχή άδειας για τη σύναψη συμβάσεων.
---
Συνάντηση για τις ραδιοφωνικές μετρήσεις

Αύριο, Πέμπτη συγκαλείται γενική συνέλευση στην ΕΙΙΡΑ. Θέμα της συνάντησης των εκπροσώπων των ραδιοφωνικών σταθμών είναι η αλλαγή στον τρόπο μετρήσεων που θα έχει άμεση συνέπεια στην ανακατανομή των εσόδων.

---
Μετακίνηση στο "Αργος"

Τα έντυπα του Τάσου Δούση (You Weekly Magazine, Tv24, TV serial, Body, κ.α) μετακινούνται από την Ευρώπη στο Άργος.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου